reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no pieknie...
Niki od rana wymiotował 2 razy więc i nas dopadla jelitowka...38,6 mial ale po wymiotach i nurofenie 37,9 ciagle spi...

kupilam orsalit i podam mu jeszcze diphergan...zobaczymy biedaczke moj sie tak meczył...

a ja ok. dostalam duphaston i po dwoch @ mam isc...co tam mam ale nic niepokojącego i nadajacego sie do wycinania na chwile obecna :) i powiedzial, ze nie mam dac sie spanikowac tylko musze uregulowac cykle i chcial mi dac tabsy ale powiedzialam ze na razie nie i lece zbadac w pon jeszcze tarczyce wiec full control na wiosne ;)
ulzylo mi uf

reklama
czarna gratulacje!
marciaa dobrze, że u gina ok i zdrówcia dla Małego!
monia nie martw się wiosna Was nie ominie!

A my po spacerku - cudnie jest. Franio mam nadzieję zaraz złapię małą drzemkę, a ja będę kawkować!

Ja tez kawa bo głowa boli.Kurcze mleka nie mam, zapomniałm kupic:(nie będzie kawy.
Monia , Marcia zdrówka dla chłopców.Marciaa super wiadomości od gina:)
Dzisiaj mam dzień do d...:(

myśmy tez połowę dnia spędziły na spacerkach :) byłyśmy w rossmanie i są na promocji chusteczki haggis 3 szt w cenie 15 zł więc zakupiłyśmy :) teraz mała usypia a ja zjadłam obiadek - o tyle ile można nazwać jedzeniem to że mnie boli połowa buzi - ale dałam radę :)
co do torcika to dla mnie troszkę za mdły ja wolę takie ostrzejsze, ale dla dzieci jest super :)

marcia widzisz a tak się martwiłaś, uszy do góry będzie coraz lepiej :)zdrówka dla Nikodema *)

My już w domu. Ola usnęła mi w drodze. Przełożyłam ją do wózka i pospała na dworze chwilkę. Pięknie u nas ale wiatr, że głowę urywa.
Czarna gratuluję Krystiankowi!
Marciaa zdrówka Nikiemu! Fajnie, że u gina ok:)

Nikos teraz jak nowonarodzony...biega, bawi sie, zjadl 2 biszkopty i chrupka i wypil dwie buteli male herbatki
ma ochote na jogurcik bo mi przyniosl ale dzis dietka ob szybko minelo

Frotka też tak myślę, że to sny. A co do cen, to szkoda gadać. U nas cukier ok. 5 zł, ale ostatnio w biedronce kupiliśmy 20 kg po 4,19.
Marciaa zdrówka dla Nikosia. I cieszę się, że przyniosłaś od gina dobre wieści:)
Polka zdrówka dla Franka! Oby to były tylko ząbki.

A my dziś ponad godzinę byliśmy na spacerze, jak na mnie ostatnio to długo;) Wieje strasznie, ale piękne słonko i dość ciepło:) Podobno pogoda ma się popsuć, więc trzeba korzystać. Doczekałam się wreszcie na męża, dzisiaj wrócił ze szpitala:)

E: a mój się nie interesuje za bardzo zakupami ubraniowymi.

Ostatnia edycja:
mój M też taki jest że musi zobaczyć, skomentować i jak coś kupujemy dziewczynkom to razem. ostatnio sam kupował tylko buty dla Julki i kupił jej superowe więc ma gust facet:) ale ja na to nie narzekam że bierze czynny udział w zakupach :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry