reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kalisa też mam takie momenty, że kiedy Młody marudzi, to marzę tylko o tym, żeby poszedł spać i żeby nastała błoga cisza;)
Monia szkoda kasy, ale mądry Polak po szkodzie:(
Polusia nie zazdroszczę tej wizyty u dentysty. Mnie po porodzie też to czeka, bo ząb mi się ukruszył, i to taki w którym mam już wielką plombę. Życzę, żeby było bezboleśnie.

reklama
Dziękuje dziewczyny za rady, kolczyki wyciągnęłam bo normalnie zaczęły mnie te uszy bolec:/ poprzemywam szałwią, poczekam aż trochę wydobrzeją i znów spróbuje, nawet nie myślałam ze to się tak skończy:(

asia właśnie tak patrze na Twój suwaczek i zauważyłam ze urodziłysmy w ten sam dzień 27.02 :), mój sie troche pośpieszył bo planowo było na 15-16 marca:)

Ostatnia edycja:
Moja ninia też zasnęła a ja idę powiesić pranie.
Monia to jest tzw. drugie becikowe. Mi o tym mówili jak składałam papiery o normalne becikowe, ale mi nie przysługiwało. A Ciebie nikt nie poinformował?? Szkoda:(
Kalisa, Asia ja też czasem marzę o tym żeby moje dziecię poszło spać w takich momentach ciągłego marudzenia:)

No nie informowali mnie albo poprostu wtedy mi nie przysługiwało i zapomniałam o tym. No niestety, jakby człowiek wiedział to by złożył. Ważne że dostaniemy zasiłek.

Asia mam takiego dentystę że u niego nic nie boli, nawet podanie znieczulenia w zastrzyku ponieważ najpierw przykłada wacik z żelem znieczulającym aby nie czuć było ukłucia. dentystę mam super zawsze jak jestem u niego to wychodzę uśmiechnięta a nie skwaszona bo bolało.

jutro w Uwadze ma być reportaż o tym Szymku co nagrania są w internecie

witajcie
dzieki za kciuki ale bylo spoko:tak:, tylko za pawelkiem jak jechalam do pracy to sie poplakalam:-(:-(:-(, ale wiem ze nie bede sie tam nudzic, tylko nie wiiem jak wszystko ogarne, sprzatanie gotowanie pranie:eek:, pawelek taki wykonczony dzis ze juz spi, jak nigdy o tej porze, ja wlaczam na wspolnej i potem poczytam co u was

buziaki:-)

Asia dobrze,że masz męża już w domku:-)
Czarna gratki dla małego:-) Nasza Kingusia już co raz lepiej ale do pewnego chodzenia to jeszcze troszkę. Na razie po 5,6 kroczków się udaje :-)
Monia szkoda, ze wcześniej się nie dowiadywałaś:-( ale teraz to już nie ma sensu myśleć bo nic się nie poradzi
Marciaa cieszę się, że wszystko ok u lekarza:-)
Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków, które męczą choróbska. Co do zbijania temperatury to też słyszałam, że dopiero powyżej 38.

W imieniu Kingusi bardzo gorąco dziękuję za wszystkie życzenia urodzinkowe:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry