marcia, monia zdrwóka dla Waszych chłopców
czarna gratulacje pierwszych samodzielnych kroczków
asia2702 dobrze że masz juz M w domu bo godzina W coraz bliżej i bedziesz czula się bezpieczniej
Polusia moja tez tylko Barneya oglada

uwielbia piosenki z tej bajki
Yra moj też tak ma..tzn narzeka na wydawanie kasy ale każde zamawiać a raczej kupowac w sklepie bo pare razy przejechalam sie na all i teraz jak cos juz trzeba kupic to woli jechac do sklepu i kupic . Zreszta sama tez tak wole bo wtedy to on mnie "namawia" do zakupu a ja udaje ze za drogie a w glebi serca chce to kupic

takie przekomazanie się hahah
Ionka mnie też bolała głowa chyba przesilenie wiosenne ale u Was już dawno wiosna-przespalam sie z córcia od 18 do 21. Ona dalej spi a ja barszkuje na necie. Zdrwóka
Blu fajna stronka z wypiekami ... zaciekawiłaś mnie tym tortem-chyba zrobie go bo na eksperymentowanie 1 raz z masą cukrową sie raczej nie odważe. Pyszny musi byc tez ten z malinami i biala czekolada!!!!
I dzięki dziewczyny za pocieszenie-tez uważam że mala jest ok a za teściami sie nie nadąży . Wczoraj teściowa kupila ciasteczka

i cięliecinke i przyniosła małej. Skoro "klucha" z niej to czemu jeszcze ją pasie...niech spadają na drzewo.
A my dzis zaliczylyśmy 3 spacerki . Boshe jak ja pragnełam takiej pogody...az chce się żyć

od razu wózki pojawily się na dworzu i mozna nawiazac znajomości wsród mam!!
Milej nocki