reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie kochane,
Na wstępie dziękujemy za wszystkie serdeczne życzonka urodzinowe dla Lilusi!
nesiaa pewnie przegapiłaś bo za karteczkę juz dziękowałam dawno:) A i jeszcze raz dziękujemy!

My po intensywnym urodzinowym weekendzie w Lublinie. czas spędzony bardzo mile i przyjemnie. Efekt...Lilianka chodzi na całego:) Strasznie nas to cieszy,bo fajnie to wygląda jak taki mały szkrab plącze sie pod nogami i gada coś po swojemu:)

Idę poczytać co u Was
Dla Pawełka dużo zdrówka!

no i niedawno mial 39,4 - to pierwsza jego choroba i taka goraczka ;(, mial raz aby zapalenie gardelka a tak to zdrowiutki , ubije ta moja siostre ;(, do tego ogolnie niewiem czy isc do lekarza jutro , bo ja to panikara chcial wlasnie jechac do szpitala ale jeszcze jakos sie wstrzymuje, jak mowicie ze po 3 dniach tak wysokiej tem dopiero antybiotyk.
No nic ide czuwac , az boje sie klasc spac.
e-kord - no i czemu nic nie mowilas ;) ja tak bliziutko Lublina - chetnie bysmy z Alanem poderwali Lilianke ;) bo tu u nas same chlopy sie rodzily z forum blisko

Marela jak alanek dalej goraczkuje i dojr=dzie kaszel to wtedy do lekarza,zeby na oskrzelka nie zeszło.Jak sama goraczka i katarek to obserwuj i odciągaj katar narazie.Zdrówka Alankowi życzę:)Pawełkowi Moni tez:)
Ionka Tobie zdrówka również:)
Ekord super że imprezki udane:)Gratulujemy Lilusi nowej umiejętności:)Teraz to już wszedzie wejdzie:)
Troszkę mam jeszcze rdo spakowania paczek a spac juz sie chce.

marcia, monia zdrwóka dla Waszych chłopców
czarna gratulacje pierwszych samodzielnych kroczków
asia2702 dobrze że masz juz M w domu bo godzina W coraz bliżej i bedziesz czula się bezpieczniej:)
Polusia moja tez tylko Barneya oglada :) uwielbia piosenki z tej bajki
Yra moj też tak ma..tzn narzeka na wydawanie kasy ale każde zamawiać a raczej kupowac w sklepie bo pare razy przejechalam sie na all i teraz jak cos juz trzeba kupic to woli jechac do sklepu i kupic . Zreszta sama tez tak wole bo wtedy to on mnie "namawia" do zakupu a ja udaje ze za drogie a w glebi serca chce to kupic:) takie przekomazanie się hahah
Ionka mnie też bolała głowa chyba przesilenie wiosenne ale u Was już dawno wiosna-przespalam sie z córcia od 18 do 21. Ona dalej spi a ja barszkuje na necie. Zdrwóka
Blu fajna stronka z wypiekami ... zaciekawiłaś mnie tym tortem-chyba zrobie go bo na eksperymentowanie 1 raz z masą cukrową sie raczej nie odważe. Pyszny musi byc tez ten z malinami i biala czekolada!!!!

I dzięki dziewczyny za pocieszenie-tez uważam że mala jest ok a za teściami sie nie nadąży . Wczoraj teściowa kupila ciasteczka :eek: i cięliecinke i przyniosła małej. Skoro "klucha" z niej to czemu jeszcze ją pasie...niech spadają na drzewo.

A my dzis zaliczylyśmy 3 spacerki . Boshe jak ja pragnełam takiej pogody...az chce się żyć:rofl2: od razu wózki pojawily się na dworzu i mozna nawiazac znajomości wsród mam!!
Milej nocki

Ostatnia edycja:
Hehe yra synek cię trenuje przed przyjściem brata na świat. Jeżeli chodzi o moje dziecko to już zdrowy. Zero biegunki zero temperatury. Zobaczymy jak w ciągu dnia. Dzięki dziewczyny za życzenia zdrówka dla pawełka. Jednak myślałam że ta noc będzie lepsza, bo mało spał w dzień i był zmęczony gorączka, ale guzik. Przestaje wierzyć że moje dziecko kiedykolwiek zacznie przesypiać noc.

Witam sie i ja my na nogach od 5 .30;( popijam kawkę a maly harcuje. pogoda taka sobie wczoraj tak ladnie a dziś pada chyba nie będzie spacerku.Jeszcze raz zdrowia dla Pawełka dobrze że już lepiej:)

reklama
marela jak tam Alanek dziś?
monia zacznie! spokojnie!
yra widzisz jaki Jaś jest domyślny;-)

DzieńDobry:-)Kiepsko dziś spałam - nie wiem czemu, może przez @ co mnie wczoraj nawiedziła...A Franko spał do 6.55. Pogoda się i u nas skiepściła...
Miłego dzionka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry