reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam Was i zmykam;) Młody śpi, ale jak tylko się obudzi idziemy na spacer. W nocy znowu była pobudka, tym razem bez płaczu, Szymon chyba się wyspał i miał chęć do zabawy:( My niekoniecznie. Zobaczymy, co będzie dzisiaj i jeśli sytuacja się powtórzy, to chyba będziemy rezygnować z przedpołudniowej drzemki albo później się kłaść. Mam jednak nadzieję, że to przejściowe i minie.

reklama
o matko ionka to usłyszałaś :) ja z małą też wychodzę prawie codziennie chyba że pada albo wieje silny wiatr wtedy odpuszczam, ale tak codziennie obowiązkowo spacerek :)

nas nivea też uczulił ale to zaraz po drugim myciu dostała wysypki na całym ciele, teraz używamy J&J na dobranoc i jest wsio ok.

marciaa życzę Wam szybkiego powrotu do zdrówka *)

Cześć dziewczynki!

Mały śpi więc korzystam z chwili żeby się odezwać. My po urodzinkach, wszystko super się udało, Marcelek zadowolony. Prezenty bardzo trafione i mały naprawdę się nimi zajmuje także super. Dziadkowie uparli się na ten rowerek co e_kord polecała, no i koniec końców mamy go tylko że kolor czerwony nawet byliśmy osobiście odebrać. Naprawdę fajny jest. Marcel teraz każe się ciągle w nim wozić po mieszkaniu. Jak zrobi się znów tak ładnie to wyjdziemy na dwór z rowerkiem. Co do menu, moja mama zadbała o obiadek, my o torta i słodkości a teściowa o kolacje:tak: Brat M z rodziną oraz teście zostali do niedzieli także świętowanie trwało. Powiem Wam że utwierdziłam się jeszcze bardziej w przekonaniu żeby Marcel miał rodzeństwo jak patrzyłam na niego jak się bawił prezentami z 8 letnią kuzynką, niby duża różnica wieku ale dziecka nie było a tak na codzień to tylko mama i mama;-). Widzę że u marowych dizeciaczków przewija się jelitówka, wrrrr. Zdrówka dla choruszków. Dziewczyny kiedy się wybieracie na kolejne szczepienie? W 13 m-cu czy jak? Bo już zgłupiałam.
Miłego dnia!

Oczywiście bardzo, bardzo dziękujemy za wszystkie śliczne życzenia dla Marcelka! Ja też zaraz muszę nadrobić zaległości za które bardzo, bardzo przepraszam!

Ostatnia edycja:
Witam sie:)

Nocka ok,Bartus spał do 6.30,ale polezelismy do 7 30,mały sie bawił a mam spała.Pogoda ładna,ale mocny wiaterek jest i spacerek odpuszczamy.Teraz Bartus ma drzemke,a ja za obiadek sie wezme.Dzisiaj ma byc rehabilitant i zobaczymy jak dzisiaj Bartus te cwiczenia zniesie.

Zdróweczka dla dzieciaczków!!!

Dobrego dnia:)

Witajcie po południowo:)

ajentka nasze kolejne szczepienie to wypada to 3 w 1, które jest darmowe i lekarka kazała przyjść początkiem kwietnia. Mi powiedziala ze czas na wykonanie tego szczepienia jest do 15 miesiąca.

No i moje dziecko się obudziło wiec wpadne później, miłego dnia

Ajentka nam kazala przyjsc jak skonczy 13 mies...:)
Nikoulek spi jest oslabiony tmp nie ma ufffff...dzis o niebo lepiej :)
ja dzis dentysta i koniec wizyt na jakis czas:D
u nas wieje i szaro i ponuro buuu ma przyjsc ochłodzenie

Moje dziecko śpi od 9,40 jestem w szoku !Tak długo spała nie pamietam nawet kiedy?Też zaliczyłam poduszke tylko telefon spod niej mnie zbudził:(Zupke odmrażam małej pewnie wstanie mega głodna.

reklama
Witam:-)

Ajentka super,że imprezka udana i prezenty trafione:-)
Jeśli chodzi o szczepienie to powinno być jak dziecko skończy 13 mies. tak mi powiedzieli w ośrodku zdrowia.
Monia dobrze,że Pawełkowi już przeszło
Marciaa oby u Nikosia to też takie chwilowe osłabienie i nic się już nie wykluje złego, zdrówka życzę
Marela jak mały dziś?
Asia ja myślę,że te nocki to takie przejściowe. U nas też tak bywa, że przez kilka nocy słabiej sypia albo wcześnie wstaje a potem wraca do normy:-)

Mała śpi na podwórku bo usnęła na spacerku a ja troszkę posprzątałam, popijam kawkę i podczytuję.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry