reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ajentka a mi powiedziano, że teraz w 13 msc i mamy to szczepienie 3 w 1 umówione jak Franek będzie miał dokładnie rok i 9 dni. Następne mamy 4 dawkę pneumo i trzeba ją wykonać do 15 msc - nie wiem kiedy nam wyznaczą termin, ale jak się da połączę je z meningo, a to 3 w 1 z ospą

W ogóle to nie za fajnie u nas na dworze - chłodno, wieje, słońce za chmurami. Spotkałam się z mamą na spacerze i dostało mi się, że Franio bez rękawiczek i koca, a ręce jak lody - obym go nie przeziębiła...A i sama zmarzłam - już popijam herbatkę z soczkiem malinowym

edit: Franio wziął właśnie szmatkę od kurzu i wyciera telewizor:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!! Znowunie mam kiedy do was zagladac. My tez mamy szczepienie 13,14miesiac. A takpozatym tomusze siepochwalic ze znalazlam mieszkanko wl ubartowie!! Za cene w sam raz dla nas. To jest w domku ale jest osobne wejscie z tylu domu ata babcia ma z przodu kawalek swoejgo podworka. Mieszkanko ma ok 50m2 to jest jeden pokoj i kuchnia ale kuchnia jest duza wiec moze byc salon z kuchnia taki. No i lazienka i kotlownia osobna jest... liczniki tez sa osobno wiec spoko. na poczatku kwietnia planujemy sie przeniesc. Bo trzeba pomalowac tam i okna troche odnowic bo sa stare ale w dobrym stanie. Zwolnia nas z oplaty za czynszu w zamian za remont wlasnie. Mam nadzieje ze tam na dluzej pomieszkamy bo mam juz dosyc przeprowadzek to bedzie juz 3 w ciagu 2 lat.

My się witamy. U nas lepiej bo bez gorączki ale bolą Frania dziasła :( że do południa aż krzyczał. Moje starsze były dziś w kinie z Wiktora klasa i niedawno wrócili :) a ja byłam w lumpku i kupiłam Wiktorowi jeansy Next i Oliwii extra tunike koszule :) teraz pichce obiad i zajrzałam do Was :) i na facebook'a gdzie okazało się że znalazłam się w gronie zwycięzców konkursu Kreatywność w ramach kampanii fidbek - streetcom :) he he chyba totka puszczę :)
Zaraz Was nadrobie :)
Ale od razu buziak dla Bartusia !!!.

Kurcze jak ja zazdroszczę wam tych zakupów. My musimy trochę zaczekać na zakupy bo trochę się nazbierało do opłacenia i trzeba odkładać na czynsz żeby na spokojnie uzbierać.

a my po spacerku - cudnie było ;) teraz obiadek i mała idzie spać a ja jadę do dentysty. oczywiście znowu pokłóciłam się z M - ten facet to nie reformowalny jest, ja mu mówię że do US mam się zgłosić a On że panikę sieję , że mogłam nie odbierać jak list był nie polecony - no tak tylko to za mną by się ciągłą nie za nim bo to nie do niego jakieś ale mają tylko do mnie :(
zła jestem na niego jak nie wiem co - On sobie ostatnio ze wszystkiego bimba.

Ja teraz chcę kupić pisakownicę z ławeczkami i daszkiem - drewnianą, ale nigdzie nie mogę takiej dużej jak bym chciała namierzyć tj conajmniej 150cmx150cm - Franio dostał kaskę na urodzinki to na to bym ją wykorzystała:-)
polusia większość facetów ma wrodzony przesadny "luz"...Dlatego pewnie mówi się, że facet jest głową rodziny, a kobieta szyją bo musi tą głową kręcić...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki ja jestem załamana!! Sebek jest chory kaszle okropnie katar ma i placze ze go boli jade z nim na 17 do lekarza a teraz na szczescie zasnął u tesciowej. NIe daje rady juz psychicznie to wszystko takie trudne i ciężkie :(

Witajcie!!!

n&h no co ty? na co mialabym sie obrazac???

czarna gratulacje pierwszych krokow!

myszowata ajentka super, ze imprezy sie udaly!!!

polusia kartka troche sie spozni dla Poli...

Marciaa dobrze, ze wsio dobrze u lekarza..

gratuluje nowych zabkow i zdrowka dla wszystkich chorych!!!

U nas goraczka w nocy, ponad 40 stopnii :(, dzisiaj juz lepiej, ale cala nocka z glowy...dopiero jak rozebralam na pieluszke spadlo cholerstwo....
A wczoraj caly dzionek spedzilismy w parkach, cudnie bylo, bardzo cieplo...fotki wkleje pozniej...
Milego dzionka!

reklama
my juz po spacerku, 2 godziny łaziłyśmy, jeszcze może później wyjdziemy, ale jeszcze nie wiem ;-) juz też po obiedzie i zastanawiam sie czy może muffinek nie upiec... Ol siedzi i ogląda Barneya i wcina rodzynki.

czarna, nie łam się, lekarz obejrzy, da jakby co leki i młody szybko bedzie zdrowy!

polka, przypomniałaś mi ;-) że u nas w piątek 100milionów euro do wygania. jak wygram, to się z Wami podzielę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry