reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

marciaa ja rozumiem że dziecko może czegoś nie lubic albo nie miec apetytu czy poprostu malo zjesc i to wszystko jest ok. Ale moja córcia ostatnio nic nie je tylko gryza ode mnie albo od taty a tylko cały czas kaszki na Nutramigenie. uważam że to moja wina bo moglam wczesniej wprowadzac inne posilki a ja z lenistwa tego nie robiłam. Mówili mi żeby piła jak najdłużej mleko i ich posłuchałam. I co mi z tego wyszło ? ze je teraz tylko te kaszki ehh:-(
No ale jak to "jak najdłużej"? Przecież jest schemat żywienia, który mówi kiedy się zaczyna rozszerzać dietę. To kiedy jej zaczęłaś wprowadzać warzywa itp?

reklama
Yra cieszę się, że z Franiem ok. Dorodny chłopak :tak:
Polka pracowite dni przed Tobą. Powodzenia w przygotowaniach! Ale znając Ciebie, to pewnie ze wszystkim wyrobisz się bez problemu, a pewnie zrobisz nawet więcej niż zaplanowałaś.
Marela nie ma jak trafiony prezent;-)
Monika chyba lepiej dać ten antybiotyk do końca, zwłaszcza, że Pawełek po nim lepiej się poczuł.

Zazdroszczę Wam tych długich spacerów. Ja nie mam siły :-( Ale wkrótce znów będę lekka jak piórko :-D i wtedy poszalejemy. Tylko my ciągle nie kupiliśmy podwójnego wózka, a u nas to jedyna opcja. Ciągle łudzę się, że jeszcze mam trochę czasu :-D

Witajcie:-)

Ja dopiero teraz. Przepraszam ale troszkę pozapominałam co komu odpisać chciałam:-(

Dorotka witaj:-) Myślę,że z tym jedzeniem to tak niekoniecznie chyba przez Ciebie. Pewnie,że idealnie byłoby żeby dziecko według schematu jadło wszystko i w słusznych ilościach. Moja Kinga to raczej niejadek. Wielu rzeczy nie chce jeść i wielu nie próbowała do tej pory. Na przykład z obiadowych spraw to raczej zupy i ewentualnie oddzielnie samo mięsko. Typowe drugie danie nie istnieje dla niej. Ale próbuję systematycznie. Może kiedyś załapie:-)

Agus witaj kochana:-) Super,że się odezwałaś:-) Wiele razy myślałam co u Ciebie i czemu tak zniknęłaś.Troszkę się martwiłam. Pisz co u Was słychać:-)

Monia ja też zaufałabym lekarzom ze szpitala.

Yra dobrze,że z małym w porządku wszystko:-)

U nas dzionek zleciał przyjemnie. Udane ciuchowe zakupy, spacerek za rączkę z Kingusią.

Co do mycia zębów to z czasem słabo bo nie jest to lubiana sprawa przez małą. Używam pasty kupionej w aptece.

hejka
myszowata szczepionki brakuje? u nas nie brakuje 1 dawka poszla a 4 maja druga razem z pneumokokami
potem jeszcze 6 w 1:tak:

nie wiem dziewczyny ale mlodemu chyba sie poprawia i skaza znika albo nie wiem,w kazdym razie maslo jadl - ok , jadl ciasto w ktorym na pewno tez bylo mleko i ok, dzis dalam jogurtu i zobaczymy, ponoc po 1 roku czesto skaza mija, OBY :tak:

polusia
ja mam paste nenedent ale musze zakupic normalna szczoteczke a nawet dwie;-) bo jedna do zlobka, to juz od pon :szok:

yra mówis

stoczyć :) hi h

A Franio duży chłopiec fiu fiu :)

No cała ferajna śpi a ja patrzę na rodzinka.pl :) i dziś M. pierwszy raz się uśmiechnął :)na tym serialu właśnie hi hi

A swoją droga ja w zeszłym roku w tym czasie też toczyłam się :)

Kurde Wy prawie wszystkie po urodzinkach i pewnie już Was nudzi ten temat :) a ja się cieszę jak dziecko :)
Asia dziękuję że wierzysz w moje siły :)
monia zdrowka Pawełkowi i zaufaj lekarzom ze szpitala. Bo skoro pediatra w uszy nie zajrzał to skąd on może wiedziec? Swoją drogą mój to zawsze uszy bada.
Agus witaj spowrotem :) opowiadaj co u Was :)

Ostatnia edycja:
ionka- wiem minelo juz troche czasu i chyba przegapilam a;) , chodzi mi o to gdzie mam podać numer swojego konta ? ;;;))) , mamy jakiś oddzielny wątek ??? ;) No wiesz ta wygrana w piątek ;) Pamietam że nasz kochasz i miałaś się podzielić ;)

ech, nie wygrałyśmy forumowo :-(
wszystko przed nami, czekamy na większą kumulację ;-)

Ionka to u Was juz słoneczne lato?? ;-)zeby w gaciech i koszulce latac-masakra!!

no właśnie BEZ majtek :szok:
no u nas dzis było prawie 20stopni, Ola w sweterku i bez czapki, no ale nie całkiem na letniaka ;-)

apropop Guciów którym ddtvn zrobiło dzis mega reklame - dzieci przerośniętej wargi je noszą, widziałyscie cene na alegro, niedawno mozna je było kupic nówki za 78zł a teraz prawie dwa razy tyle. I pewnie teraz bedzie szał, nie cierpię czegos takiego , to tak jak z tym nieszczesnym cukrem jak był po 2,20 to nikt go nie chciał, jak jest po 5 zl to większość sie rzuca jak szczerbaci na suchary, sami napedzajac podwyzkę cen, ciekawe jakby przez kilka miesiecy nikt nie ruszył tego cukru z półek to co by było

pewnie masz rację.
ale mam pytanie: kto to przerośnięta warga???? :blink:

jestem padnięta.
dronka pisała, że 7 godzin na podwórku, u nas było 6, więc rekordu nie pobiłyśmy ;-) ale moje stopy muszą się jeszcze przestawic na tryb letniego lażenia ;-)

reklama
To jeszcze ja na chwilkę wieczornie. Zaliczyliśmy dziś dłuższy spacer ale w cieniu i jak zawiało to jednak chłodno, też słyszałam że od kwietnia po 20 stopni.:tak:
Myszowata Na mleku krowim, bo u nas żadnych alergii nie ma odpukać, a mm chyba nie wolno zagotowywać.
Yra Super że Franio już taki duży, rośnie Ci spory kawaler.:-)

Ślicznie dziękujemy za cudną karteczkę Olguni i jej mamie Ionce, Marcel wpatrywał się w nią zachwytem

Pięknie dziękujemy Milence i jej Rodzince a zwłaszcza mamusi Frotce za przepiękną karteczkę, jakże indywidualną, jesteśmy zachwyceni.

Dziękujemy ślicznie dziewczyny!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry