no to wy spicie a ja was nadrabiam.
Ciezko mi w ciagu dnia bo sama z dziecmi ale teraz wszystkie pozasypialy wiec moge.
Yra super chlopak ci rosnie.No i nie martw sie jego waga,sama wiesz ze to nie zawsze prawda.
Ciazadorotki witaj ja termin mialam tez na marzec a urodzil sie 16 lutego wiec wiecej takich jak ty.Ja grzybow nie podaje dzieciom starsze moje dostaly dopiero jak zaczely chodzic do szkoly i chyba niewiele na tym stracily.Dzis wprawdzie u mnie pieczarkowa byla i maly zjadl pare lyzeczek przy mnie bo on taki sepu co my jemy to on tez probuje ale grzybow mu nie dawalam tylko makaron i zupke.
Agus witaj spowrotem.No teraz liczymy na czestrze wizyty.napisz co u ciebie.
Marela no fajnie tylko z tym autem to sie pospieszyl.Schowaj bedzie na pozniej.Dobrze ze wogole pamietal.Moj T to pewnie gdyby braklo tesciowej to nie wiedzial ze trzeba wogole odwiedzic wnuki.
Monia zaufaj lekarzom ze szpitala.Sprawdz tez sama bo jak dziecko boli ucho to jak lekko nacisniesz mu kolo ucha to zobaczysz ze go zaboli,moje dzieci tez lapaly sie za ucho i nie chcialy ssac butelki.
Frotka powodzenia przy przeprowadzce.
Ionka szok,a sasiad tez w samych majtkach latal?Ze dziecko tak wypuscil?Szok.Ale ja tez czesto widze jak rodzice opatuleni a na rekach niosa dziecko w pidzamce i bez skarpetek.
A ja przez dwa tygodnie podawalam juz zwykle mleko malemu bo tu tak zalecaja i od kilku dni maly dostal wzdecia w nocy i robi jasnozolta kupke nie taka biegunkowa i bez sluzu ale dzis kupilam spowrotem mu formule i sprawdze czy wraca do normy bo mysle ze jednak moze jego brzuszek jeszcze nie gotowy na te zmiany.A do tego jak juz przez kilka tyg przesypial mi noce to teraz budzil sie o 3 i 6 na karmienie.
Ok ide poczytac reszte i spac.Do rana.