reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Nesiaa piękne te ozdoby :) na prawdę a ile sobie liczysz za te cudeńka ? :)

Polusia zazdroszczę Ci tego luksusu i wizyt u dentysty :) ja sobie będę mogła pozwolić za 2-3lata a wtedy pewnie będzie za późno :( musisz mieć piękny uśmiech !!!

Moje dzieciaki śpią :) wyszalały się na rowerach wieczorem :)
A ja seriale i spać :) jutro idę się zapisać do biblioteki tu bo już nie mam co czytać :) a ja kocham książki !!!

reklama
Hejka
dopiero co moge wejsc na forum bo dostalam opierdziel ze ciagle BB...
Niko juz spi :)
co do jedzenia domowe to zje zupy pomidorowa i krupnik uwielbia. Rosól i barszcz jest BE
a normalne obiadki to niestety słoiczkowe...

ide Was nadrobic

Nesiaa, jajka wyglądają wspaniale. Profesjonalna robota :)

Ja się wybieram do dentysty od pół roku. Już 2 razy byłam umówiona i odwoływałam, bo coś wypadło.

Z Adasiem nie mamy kłopotów pod względem jedzenia. Raczej odwrotnie, ciągle woła am-am i trzeba się przed nim ukrywać jak się coś je ;) Szczerze mówiąc zaczyna mnie to trochę martwić, bo nie chciałabym żeby wyrósł na grubaska :(

polka mnie zmusiło i muszę chodzić do dentysty ponieważ inaczej tak się już zepsują że zaczną się łamać bo mnie nie wypada dziura tylko psuje się w środku. ale przyznam że uśmiech robi mi się coraz ładniejszy :)

a moje dziecko dziś to zaważyłam że chodzi i się popisuję i to robi tak aby się z niej śmiać wtedy ona cała zadowolona jest. pocieszna taka jest że mówię Wam :)

blu moja też chodzi i na wszystko mniam woła, ja też muszę się chować jak coś jem bo inaczej jak taki mały sępik chodzi i piszczy aż czegoś nie wysępi , a oczy wtedy ma takie biedne jak kot ze shreka - jaka ona to głodna nie jest :)

nesia piękne ozdoby, jak je robisz?
Polusia jak będe mieć chwilę jutro to zrobię zdjęcie w trakcie robienia.

Nesiaa piękne te ozdoby :) na prawdę a ile sobie liczysz za te cudeńka ? :)
15 zł za sztukę:)

nesia śliczne:)

Witam, ostatnio brak czasu, Natalka załapała jakiegoś wirusa, brzydko mi kaszle, ma temperaturę, katar, rozwolnienie i wymiotuje :(
Miłego wieczorku
Zdrówka dla Natalki!! Bidulka:(

blu moja też chodzi i na wszystko mniam woła, ja też muszę się chować jak coś jem bo inaczej jak taki mały sępik chodzi i piszczy aż czegoś nie wysępi , a oczy wtedy ma takie biedne jak kot ze shreka - jaka ona to głodna nie jest :)
Moja też jest taki sępik na moje jedzenie.

W ogóle nauczyła się mówić daj i nie i cały dzień słyszę tylko da i ne:) Przedrzeźnia się jak jej powiem nie wolno to ona ne ne ne i się śmieje:)

Hej. U nas też raczej nie ma problemu jeżeli chodzi o wybrzydzanie. Co dam to je albo więcej albo mniej. Jutro w planach ogórkowa. Dziewczyny rozpoczynam wojnę łóżkową. Mamy do zmiany sposób zasypiania- chciałabym żeby sam zasypiał w łóżeczku, jedzenie w nocy może zostać, jednak nie chciałabym w środku nocy przenosić pawła do nas. Myślicie że lepiej to uciąć drastycznie czy najpierw np nauka samodzielnego zasypiania a potem spanie całą noc u siebie? Dzisiaj mamy już pierwszy sukces. Usnął sam w łóżeczku. Fakt że trwało to 1.5 h ale w większej mierze była to zabawa smokami. Lecę szykować mleko picie i antybiotyk i lecę spać. Do jutra dziewczyny, śpijcie dobrze.

Oj co do jedzenia to u mnie to samo Marcelek tylko marudzi mniam mniam jak widzi że ktoś je i nieważne że sam zjadł przed sekundą. A je wszystko, dziś jadł ziemnaczki z sosem i mięskiem, jutro rosołek z lanymi kluseczkami, a tak to naleśniki, gulasz z kaszą i mięskiem, barszczyk, pomidowrowa z ryżem, rybka z warzywkami, buraczki uwielbia, chyba nie ma rzeczy której nie zje, tylko obiadek musi być dość wilgotny bo inaczej jak zbyt suche to ma odruch wymotny ale np. suchą bułkę uwielbia i bądź tu mądry. My na ogół dajemy mu jedno danie bo nim się najada, no chyba że my coś jemy to woła ale wtedy już widać że się wygłupia i woła bo woła ale głodny nie jest, dlatego staramy się jeść równocześnie czyli jego łyżeczka mój widelec i tak na zmianę heheh;-)
Co do parowaru i gofrownicy to na Tchibo. Podaj to, co najlepsze. Kawa, dom i mieszkanie, sport, technika, moda. akurat w ofercie:tak:
A z nocnego jedzenia Marcel sam zrezygnował, nie mieliśmy z tym problemu.
Cc Zdrówka dla Natalki.

reklama
Do góry