moniSkaBe
Fanka BB :)
hehe u nas za raczke idzie :-)no i dupajasia, butów nie majeszcze ostatni sklep mi został, ale już dzis tam nie doszłam, bo wieje tak, że musiałam sie ubrać po drodze, a Olcią otulic kocem.
jesteśmy juz po obiedzie, ciesze się, bo pieknie zjadła :-) chyba lubi mamusine obiadki ;-) najbardziej podobało sie jej, jak paluszkami wybierała zielony groszek ;-)
moja tez po schodach włazi, trzymam ją pod paszki i ona sadzi takie wielkie kroki ;-)
jeszcze ostatni sklep mi został, ale już dzis tam nie doszłam, bo wieje tak, że musiałam sie ubrać po drodze, a Olcią otulic kocem.
Czasu brak bo Gabrynia ma mega katar do tego dolne 4ki ją zamęczą -zreszta mnie bardziej bo marudna jest niemiłosiernie
ciagle tylko dąsa się i na ręce chce i jej ulubione miejsce zabaw to podwórko i ciągle spedzamy tam czas. M juz konczy przygotowywanie miejsca na plac zabaw i basen zamówiony, piaskownica tez. Jedynie zastaniwam sie nad zjeżdzalnia bo nie wiem czy mała kupic czy z większym ślizgiem
bo za rok będą juz za małe a tak chcilabym by było juz na przyszłość!!
ale wtdy juz chyba z tej strony bo mam nadzieje ze bea na dłuzej niz nie cały miesiąć!!!!

Potem jeszcze kilka razy mial takei kapcie no ale i tak ma koslawosc piet...