reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam się!
Olcia śpi. Wiecie co wygląda jak upieczony kurczaczek jak śpi z tymi podkulonymi nóżkami pod brzuszek:p Mój kochany kurczaczek!! Jakaś dziś rozczulona jestem i moje serce przepełnia miłość do niej!!!:):)
Neska bidulko. Ale już niedługo maluch będzie na świecie więc sen będzie lepszy. Życzę oczywiście, żeby grzecznie spał w nocy:)
Myszowata oby szczepienie było bezbolesne dla Frania!
Polusia a czy ten syropek jest bez recepty?

Miłego dnia!

reklama
nesia bez recepty dostaniesz :)

myszowata to po taniości macie to szczepienie bo ja jak się pytałam to 240 za jedną dawkę powiedzieli mi - czyżby każdy miał swoje ceny?

Nesia - Hydrokortizon jest na recepte (często przy krtani go dają - jest też w zastrzyku i w tabletkach chyba)
Neska - to faktycznie masz "zabawę" w nocy. A tu wypadało by sie wyspać żeby nabrać sił na poród
My na urlop wybieramy sie pod koniec lipca, ale kompletnie nie wiemy gdzie. W planach jest do wyboru - polskie morze, Bułgaria lub Chorwacja - wyspa Rab
Co do samolotów - to powiem Wam że Filip jak tylko usłyszał silnik to usnął jak lecieliśmy pierwszym razem. Miał rok i miesiąc wtedy. Drugim razem miał 2 latka i też spokojnie poszło. Trochę marudził pod koniec, bo mu sie zdrzemnęło i sie wybudził niezadowolony.
Pamiętajcie że dobrze jes żeby dziecko ciumkało coś podczas startu - może być smoczek - żeby sie uszka nie zatkały

E: Polusia - a my mieliśmy na recepte, jakies pół roku temu kupowałam :confused:

Ostatnia edycja:
polusia a to mnie zdziwiłaś wiesz, wezmę ze sobą na wszelki wypadek więcej kaski bo może coś źle zrozumiałam. Niby pani w punkcie szczepień zrobiła mi rozpiskę i przy meningo napisane mam 136zł, a przy ospie, którą też mieliśmy mieć dziś 204zł

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry