Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A moj Bartus ma lekki stan podgorączkowy narazie nic mu nie dałam,mam nadzieje ze nie wzrosnie.Teraz juz spi.
My tez mamy juz ustalone prawie termin na wyjazd do Szczytna tak ok 27 lipca.
No tak i już się boje tych wariacji w samolocieMój czasem ale rzadko powie mama, jednak zdecydowanie woli tata. A dzisiaj na tapecie było feeee, powtarzał za mna bo tak mu powiedziałam jak chciał dotknąć ptasiej kupy :/
Fajnie, że macie już ustalone wyjazdy i widzę, że odległości konkretnenesiaa Wy to chyba rekord odległości pobijecie
![]()
Zdrówka i spokojnej nocy!A moj Bartus ma lekki stan podgorączkowy narazie nic mu nie dałam,mam nadzieje ze nie wzrosnie.Teraz juz spi.
My tez mamy juz ustalone prawie termin na wyjazd do Szczytna tak ok 27 lipca.

Dziękuje Bogu za mame która mi pomaga i Ł mi pomaga. Na szczęście widze że mamie sprawia radość zajmowanie się chłopcami więc nie martwie się że jestem dla niej obciążeniem albo że robi to z łaski. Jeżdże do niej prawie codziennie ona mieszka w domku więc chłopcy są cały dzień na dworze, albo ona do mnie przyjeżdża. Pocieszam się faktem że jeszcze tylko z 5 tygodni i potem będe się już męczyła z czym innym

) i że znalezienie projektu nie będzie takie hop siup zwłaszcza dla takiej rodzinki jak my 2+3. Więc staneło na tym że budujemy domek parterowy z projektu indywidualnego. Jak będe miała jakieś wizualizacje to wrzuce :-)

. Jest zupełnie inny niż Igi. Igora nazywamy mecenas bo na wszystkim się zna i zawsze musi wyrazić zdanie na każdy temat

Dzień Dobry:-)I ja myślę jużo wakacjach -jedziemy nad polskie morze:-)Dziś u nas nocka fajna. A po południu szczepienie na meningo...
Spokojnego i słonecznego dnia Wam życzę!:-)