reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Zapomniałam Wikunie pochwalić. Dużo mniej umie od waszych dzieciaczków, wiec każdy postęp cieszy :)
Umie sama zjeść kaszkę, deserek. Ostatnio sama jadła pomidorową z ryżem. Troszkę się polała, ale starała sie bardzo nie rozlac i ładnie do buzi trafiała. Jak jadła kaszki to tez sie zazwyczaj brudziła, ale jak ostatnio siedziała z tatusiem, to dał jej wyprofilowaną (zagiętą) łyżeczkę, o której dawno zapomniałam. Podobno nic sie nie pobrudziła jedząc

Podawałyście dzieciom takie musy - wyciskane? Ostatnio dałam jej, to sie drugiego domagała. Filip tez je lubił
BOBOVITA 100% Owoców Mus z jabłek, gruszek, moreli i bananów w tubce - po 14 miesiącu

Neska ło matko toż nocki faktycznie do bani :( współczuje ale ja też mało spalam z Franiem w ciąży. Na szczęście szybko dał odespać :)
A mama to Skarb widzę :) dzieciaki są różne to fakt. Moje też mają różne charaktery. 3maj się kochana.
myszowata wszystko możliwe że ceny są różne . U nas tak było do czasu aż można było kupić szczepionkę samemu w aptece a teraz ceny stale ale w całym Kaliszu różnica do 70zł.

U nas wszystko wróciło do normalności !!! Franko zdrowy:) mój doktor złapał się za głowę jak usłyszał co nam przepisano..a jak przepraszał że go nie było :):):) :) :) :)
Franko dostał od niego bilet do Bajkolandu :) nawet he he i idziemy wariować w piłkach itp.
Patrzelismy na nianie do wynajęcia i Franko nie drgnął ani moment :)

Idę obiad pichcić
madzia84 zdrowka dla Was!!!

mrozik brawo dla córci - już widzę jak Franio sam je he he:-D aż mnie śmiech ogarnia bo u nas bardzo daleka droga do tego coś czuję jak i do nocnika:-D A co do tych musów wyciskanych to mój synek raczej by tego nie załapał jeszcze, ale widziałam też serki bakuś w identycznej formie, więc jak jakieś dziecko sobie z tym radzi to można i to zakupić:-)

kalisa super ten program darmowego szczepienia :) tylko szkoda że ja mieszkam w Skawinie :(

polka to fajnie że wsio już dobrze z małym:)

a u nas nie jemy same łyżką - mam małego lenia :(
my teraz poza bajkami o pociągach mamy ulubioną ulicę sezamkową - naśladuję ich jak tańczą,klaszczą itp :) śmiesznie to wygląda :)

U nas brak takich darmowych szczepień. Tak to jest jak się mieszka w takiej dziurze:p
Mojej Olci też jeszcze daleko do samodzielnego jedzenia łyżeczką. Marchewkę, chlebek, szynkę, parówkę i takie tam zje sama. Łyżeczką na razie się bawimy. Karmi mamę i lalki. A tak w ogóle to zniosłam jej ze strychy wózek dla lalek i moje dziecko jest zachwycone:) Wozi lalki po domu i po podwórku. haha urodzona mamuśka:p

nesia hahaha - moja tak bawi się lalą ale nie aż tak - za to samochody, pociągi to bardzo :)

myszowata fajnie wyglądają te niezdarne jeszcze ruchy :) ale zabawa jest :)

reklama
Do góry