ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
moniSkaBe a miałaś jakieś podejrzenia ?
co do płci?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to slowa lekarza 
pamietacie jak zesmy jeczaly kiedy w koncu nam brzuszki bedzie widac ??
a tu juz takie balony niektore maja :-)Mój Ł zrobił mi dzisaj urodzinowe śniadanko i teraz siędzę i wcinam przed kompem![]()
widze że masz dzisiaj urodzinki, to tak jak ja tylko ja kończe dziś 28 latek :-)
Podobno kobiety w ciązy często mają jakies zapalenia
tak sobie z powietrza
wszystko się czepia 
Dziewczyny bedziemy mieli Syna![]()
Tak sie sklada, ze ja tez we wtorek mam USG :-) Ide na pierwsza wiztyte do szpitala, w ktorym bede rodzicChyba zaczynam sie stresowac
![]()
ja okropnie się stresowałam!
a okazało się, że nie ma czym ;-)Laski Wasze dziecki w 22 tygodniu sa takie, a moj gigant juz w 18 ma 300g![]()

od progu wypomniała mi, że wiszę jej kasę za ostatnią wizytę (niby jestem w programie dla ciężarnych i mam za darmo) ale wg niej ostatnia wizyta nie miała nic wspólnego z ciąża (byłam tam, bo miłam mega biegunkę i okazało się, że to jakis zaraźliwy wirus). nikt mi wtedy nie powiedział, że mam cos płacić, a teraz raptem że muszę 

Mnie juz skreca, tak chce wiedziec! Nie boje sie wizyty, chyba bardziej tego, ze juz do mnie dotrze, ze godzina zero coraz blizej 
Ja mialam na poczatku ciazy jakies swedzenie, ale dostalam od gina masc Canesten (chyba mozna ja bez recepty w aptece kupic, mialam dostac inna, ale dali mi jako zamiennik) i mi przeszlo. Niestety to jest bardzo czesta przypadlosc ciezarowek i czasem nie daje sie wyleczyc przez cala ciaze. Ale ta Twoja lekarka to jakas masakra!!!A ja kończę 5 miesiąc.. o mój Boooże... a ja już mam taki mega brzuchol, a co dopiero będzie w Wigilię... będę się już turlała a nie chodziła hehe