Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
burza, ja mam bóle właśnie w okolicy krzyża i w miednicy (jakby w pośladku). Doktor mi wytłumaczył, że macica uciska sploty nerwowe i stąd ten ból.
agniecha, ja niedługo skończę 32 ;-)
Ano odliczamUwielbiam Święta..:-)
AGUS27 Ja też już czuje ruchy dość wyraźnie, ale wtedy kiedy dziewczyny cieszyły się że poczuły dzieciątko ja mogłam o tym tylko pomarzyć
Moni27również WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!STO LAT!!
Święta , święta...a pro po już wczoraj widziałam ozdoby świąteczne w KauflandzieJeszcze Wszystkich Świętych nie było
![]()
ide na spacer z sebusiem ladna pogoda bede pozniej dziubaski
a ja kurcze dziewczyny od poniedzialku czuje wieczorami jakbym polknela pilke, jestem taka nadęta, ze az to boli i przeszkadza w ruszaniu sie. Mam nadzieje ze to tylko wzdecia.
i pomyślec ze jestem na minusie 2 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny bedziemy mieli Syna![]()
Witam wszystkie Panie. Czy mogła bym sie dołączyć do dyskusji?
Jestem w 22 tyg ciązy, mam termin na 2 marca. Wczoraj dowiedzieliśmy się z mężem że noszę w sobie dziewczynke, chociaż do końca w to nie wierzę, czuję chłopca![]()
pozdrawiam
Ja bardzo bym chciała ALICJA ale mężowi coś widzę nie pasuje, będziemy negocjować w weekend![]()