Gosia_x_bonus i gratis
Fanka BB :)
ależ się naczytałam od wczoraj się nazbieralo dobilyśmy do 1000 strony szok, ale pisarki z nas
Mississ bynajmniej Ja próbowałabym walczyć choć znam przykład koleżanki, która urodzila za późno, zielone wody itp. dziecko zmarło ewidentnie był błąd lekarza, ale nic nie wskurali, ale jak to z ciążą każdy przypadek jest inny, jeśli masz siłę próbuj
glukoza zrobiona czekać tylko na wynik oby nigdy więcej mdli mnie jeszcze teraz
czarnuszka fajnie, że mąż się opamiętaj oby było tak dalej
jak czytam o tak wczesnych porodach to mam ochotę odciąć się od świata, przestać myśleć, ale wierzę, że wszystko w rękach Boga kiedyś Matka Boska mnie uratowała nie zostałam kaleką wierzę, że dalej nademną czuwa, co nam pozostało myślec pozytywnie i się modlić...
u mnie wieje, pada poprosto tragedia
miłego dnia ide poleżakować
Mississ bynajmniej Ja próbowałabym walczyć choć znam przykład koleżanki, która urodzila za późno, zielone wody itp. dziecko zmarło ewidentnie był błąd lekarza, ale nic nie wskurali, ale jak to z ciążą każdy przypadek jest inny, jeśli masz siłę próbuj
glukoza zrobiona czekać tylko na wynik oby nigdy więcej mdli mnie jeszcze teraz
czarnuszka fajnie, że mąż się opamiętaj oby było tak dalej
jak czytam o tak wczesnych porodach to mam ochotę odciąć się od świata, przestać myśleć, ale wierzę, że wszystko w rękach Boga kiedyś Matka Boska mnie uratowała nie zostałam kaleką wierzę, że dalej nademną czuwa, co nam pozostało myślec pozytywnie i się modlić...
u mnie wieje, pada poprosto tragedia
miłego dnia ide poleżakować