Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a po co właściwie dodajesz ten kleik? aby było jedzenie bardziej syte?Natt,ja tez dodaje kleik bobovity do obiadkow,albo deserkow i wcina z apetytem![]()

ja na razie cukrom mówie nieCo myślicie o cukrze w diecie gagatków? Macie zamiar ograniczac? Czy jest to wam obojętne? Bo ja chyba ortodoksyjnie mowie nie! Ale jak ktos mnie zapyta dlaczego to do konca nie wiem. Wiadomo, zabki ale czy cos wiecej??
tak ,żeby bylo bardziej syte i dziecko sie najadałoa po co właściwie dodajesz ten kleik? aby było jedzenie bardziej syte?![]()
widze ze juz Iwonka mnie wyreczyla w odpowiedzi...hi,hi.....a po co właściwie dodajesz ten kleik? aby było jedzenie bardziej syte?![]()

Co myślicie o cukrze w diecie gagatków? Macie zamiar ograniczac? Czy jest to wam obojętne? Bo ja chyba ortodoksyjnie mowie nie! Ale jak ktos mnie zapyta dlaczego to do konca nie wiem. Wiadomo, zabki ale czy cos wiecej??
my mamy dwa dni z zupką z mięsem = dwa dni o jedno karmienie w nocy mniej - ciekawe czy to zbieg okoliczności, mam nadzieję że nie i że już tak zostanie...

My po wizycie u lekarza zaleciła nam zupkę dwa razy dziennie ma to również pomoc na to ulewanie Juli.