reklama

Męski problem

• Starter tematu Starter tematu Kiciara
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
zgodził sie!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :)
teraz tylko musimy ustalic kiedy, gdzie i jakie konkretnie badania!!
poprosze o podpowiedź odnosnie gdzie w warszawie i jakie badanie (posiew nasienia, zwykle, czy jakie??)
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
dzieki za wsparcie, bez was bym sie wchyba poddała!

reklama
Tak się cieszę :) Widzisz? Od razu lepiej :)
Nie wiem, gdzie mój Misio robił badania - jak tylko będę mogła to go zapytam i dam Ci znać. Ale na pewno to było prywatnie - no i nie najtaniej...

no my tez raczej prywatnie pójdziemy, bardziej intymnie, niz w tłumie lekarzy, pielęgnairek i innych ludzi w panstwowj słuzbie zdrowia.
z góry dzięki Esia!!

Nie ma za co - mam nadzieję, że mąż będzie pamiętał gdzie był (to już ze 2 lata temu - no ale podobno tych wrażeń się tak szybko nie zapomina ;) ). Zapytam go przy najbliższej okazji - najpóźniej w piątek wieczorem. Jeśli nie, to mąż mojej koleżanki badał się ostatnio - w poniedziałek mogę mieć namiary. Tak więc - dam znać :)

reklama
Witam was ! Widze ze tu przechodza staszne boje z panami. ;) Faceci to jednak slaba plec ;D Ale troche ich rozumiem,zaznaczam ze tylko troche.Oni poprostu sie wstydza swojego prblemu,wydaje im sie ze to takie niemeskie.Z drugiej strony powinni wlozyc takie same starania by miec dzidzie jak partnerka.Ja rowniez nie mam latwej drogi a wlasciwie moj partner do posiadania maluszka.Moj nazeczony ma podwiazane nasieniowody,to taka popularna meska antykoncepcja w Holandii.Musi przejsc operacje "odwiazania" ale nie robi z tego problemu,martwil sie gdy nie moglam znalesc odpowiedniej kliniki,nie chca robic takich zabiegow w Polsce :( bo to nie po katolicku >:( czysta glupota.Na Polske zdecydowalismy sie bo jest polowe taniej.Narzeczony sam pilnuje zebym pamietala o telefonie do lekarza,nie wstydzi sie ze beda go ogladac obcy ludzie w najimtymniejszych miejscach.Moglibysmy zastosowac invitro,w Holandi jest bezplatne.Ale Jerry chce kupowac testy ciazowe czekac na wyniki,ten moment napiecia czy to juz??Zal mu tylko ze nie pojezdzi na nartach ;).....no moze w lutym pojedziemy do Niemiec...i wtedy zaczniemy starania o maluszka ::)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry