reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
no dzięki dziewczyny:)) przekaże siostrze te miłe słowa:tak:...bo troszke sie obawia jak to bedzie ....przedtem z mamą i tata mieszkala a teraz sama ...mysle ze ten stresik z czasem przejdzie :tak:

i juz za jakies 2 tyg. pokaze Wam swoja kuchnie :)

A ty Joasiek masz już gotową tą kuchnie ??...nie wiem czy w ogole tu bywa Joasiek bo dawno jej tu nie widzialam :)

No wlasnie Joasiek, pokazuj te cuda co wymyslilas........moze cos zgapie...hihihi:p
Oliwieczka na Twoje cuda rozwniez czekam z niecierpliwoscia

No i tygrys prawie skonczony ufffffffffffffffff teraz tylko bialym poprawic bo tak juz sie zamroczylam przy malowaniu ze niewiedzialam co ma byc biale a co czarne:baffled: i na bialym napisalam czarnym markerem BIALY a po chwili zaskoczylam ze bede musiala to zamalowac:-D widac to na lapie i pod brzuchem:sorry2: ale to juz jutro zrobie:tak:bo dzis to mnie juz muli na jego widok:baffled:

reklama
Do góry