reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
Co do mieszkanka naszego to kuchnia bedzie jednak robiona przez stolarza nie bierzemy z Ikei.......cena wyjdzie minimalnie taniej, robi bardzo ladnie mebelki ....widzielismy u znajomych....
drzwi wczoraj tez juz wybralismy, ale oczywiscie nie kupione jescze bo po co:-p
Plytki do lazienki wybrane facet robi projek lazienki.....

Och juz cos zaczyna sie ruszac z miejsca .......
Jeszcze dwa miesiace i dostaniemy klucze....JUPIIIII:-D

Irtasiu ja bym się na Twoim miejscu nie zastanawiała tylko zaczęła zarabiać na tych malunkach - pisz ogłoszenie!!!

Oliweczka na ścianie oprócz płytek albo farby Duluxa może być jeszcze szkło albo takie płyty specjalne, to jest coś takiego jak blaty kuchenne tylko cieńkie
tu masz cały artykuł Ściany w kuchni - poradnik

ech i zapomniałam co jeszcze miałam napisać :zawstydzona/y::baffled:

Nuska,fiu,fiu:-).Na Swieta bedziecie juz u siebie?:happy::-).Internet chyba bedziesz miała?...

Na swieta na pewno jeszcze nie bedziemy u siebie.....:no:klucze dostaniemy moze i przed ale to jest stan surowy najpierw bedziemy musieli zrobic chatke by tam zamieszkac:-D
Wiesz Tyciu ja sie ciesze z samego faktu posiadania klucza jak narazie:-D:-p
Internet pewnie od razu zainstalujemy bo mamy w planie laptocika kupic <na tego nie bedzie miejsca>;-)

Dzieki Wisnia Gosia:tak:

Nuska fajnie ze zaczynacie urzadzac mieszkanko :) ale ja powiem ci szczerze ze mam dosyc sklepow wybierania juz mam tego serdecznie dsyc

w przyszlym tyg. bedziemy robic elewacje w domu bo zimno troszke, niby podlogowka ale sciany trzeba ocieplic no i jakis kolorek rzucic

oraz kominek bedziemy robic tez za tydzien powinien byc skaczony

salonik nabiera wyglądu :) powoli powoli, Tylko moj maz nie ma czasu bo nie ma wolnego i nie jst\w stanie wszytkich dribnostek dokaczyc, typu skrecanie szafek ...ale poczekam,

My tez Nuska mamy kuchnie od stolarza, moja siostra kupowała w IKEA i zaplacila 8 tys. a my prawie polowe mniej.

reklama
Oliweczka, gratuluję Ci tego domku. Wykańczać można sobie już w "wolnej chwili". Teraz tylko ocieplaj i testuj przez zimę. Bardzo się cieszę.

Do góry