reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

reklama
Karlam bardzo ładna sukienka i żakiet :)

MariaOla jak tylko dotrę do zdjęć to wyślę

a za tydzień idziemy na następne wesele(fryzurę i ciuchy będę mieć te same bo inni goście całe szczęście :p), na to już niezbyt mi się chce bo tzw gospodarcze, w remizie z ławkami nie krzesłami a to było w restauracji, wygodnie itd.Ale nie wytrzymałam za długo bo się nie wyspałam w nocy, obudziłam się o 3, tzn Natalka mnie obudziła i już nie mogłam zasnąć do rana :mad:. (Też macie tak ze spaniem?) Za tydzień już powinniśmy mieć aparat...

DZIĘKUJE KOCHANE :)) JESZCZE WKLEJE KILKA FOTEK ALE TO POZNIEJ :) DZIEKI ZA KOMPLEMENTY DOTYCZACE UBIORU, BO BARDZO SIE MARTWILAM ZEBY DOBRZE WYGLADAC, A FRYZURE WYCZAROWALAM W SWOJEJ LAZIENCE RAZEM Z MAMA :)

Karlam ..... i jak się teraz czujesz jako mężatka ?

Skakanka ... mnie maleństwo nigdy nie budzi i śpi, kiedy ja chcę spać ... pełna współpraca :laugh:

dziekuje dzewczyny, staralam sie bardzo by dobrze wygladac, ale na wiekszosci zdjec jestem zalamana patrzac na swoje nogi ech no i nie wiedzialam ze az tak brzuszek widac hehehe :))

a jako mezatka czuje sie wysmienicie:)

reklama
Dziś się w końcu wyspałam. Pewnie spałabym ogólnie lepiej gdyby nie to moje większe maleństwo ;)
Karlam z boku na zdjęciu Ci widać brzuszek ale z przodu nie. Mnie też wkurza,że się rozrastam nie tam gdzie bym chciała, wszystko mi rośnie równocześnie a nie sam brzuch ale co tam a z resztą teraz mam do tego większy dystans niż poprzednio bo już mnie nie szoknęło,że nagle w ciągu 2 tygodni przybyło mi 4kg. I teraz też mi tak przybywa skokami. Nie ma się co przejmować byle nie jeść jakiegoś dziadostwa typu czipsy.Ale kawę codziennie jedną muszę wypić,żeby jakoś funkcjonować bo mam niskie ciśnienie 90/60!, czasem jestem ledwo żywa...

Do góry