reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

my, samotni rodzice...

idac Twoim tokiem myslenia to pewnie dalej bylaby komuna bo SOLIDARNOSC po co walczyc bo POWISTANIA po co wlaczyc takie stagnacyjne gadanie brak Ci wiary w sama siebie :tak:

reklama
Jak pisałam wyżej to jest tylko MOJA opinia na ten temat ,każdy ma prawo wyrażania opinii,swojego zdania,i spierać się nie będę.

Właśnie wiara w siebie to jest to co mnie trzyma w tym momencie w pionie,wierzę w siebie i dlatego sobie radzę. Od państwa mam tyle ile standardowo przysługuje i jest dobrze.

Karina otóż to! WIARA W SIEBIE! To jest bardzo ważne. Trzeba wierzyć w siebie, liczyc niestety też można tylko na sicz

Ostatnia edycja:
Witam ...stworzyłam nowy wątek ponieważ nie umiałam znaleśc odpowiedniego wątku apropo bycia smaotnym rodzice ...czy możecie udzielic mi tam swoich odp czy przekopiowac go tutaj ? jestem nowa a ..zależałoby mi aby z kim " wpodobnej sytuacji " porozmawiać ...( watek ma nazwe samotna matka nowy start )...dziękuje i przepraszam za zamiesanie :) mam nadzieje będe mogła do was dołaczyć

Do góry