reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasi mężczyźni...

moje szczęście wstaje o 5 a ja o 8-ej. więc wolę żeby mi śniadania nie robił :) bo musiałabym otworzyc oczy, żeby je zjeść. za to w sobotę i niedzielę- chętnie zjadam śniadanko w łóżku, o normalnej porze.
gorzej jak dzisiaj będzie chciał obiad w zamian :) bo ja mam lenia strasznego..

reklama
Moj nie chce juz ze mna po sklepach lazic po marketach bo mowi ze przez moje zachcianki bankrutem zostanie(ja mu mowie ze nie przeze mnie a dzidziusia ;D) i wkurza go moje niezdecydowanie czy chce ciastka czy jogurt...............

mój łapie się za głowę - specjalnie jechaliśmy do auchana po śledzie - kupiliśmy 2 rodzaje i co? śledzie są beeeeeeee - mąż je zje, nie ma się co dziwić, że tyle utył przez te 5 miesięcy ;)

a mój wstaje codziennie (oprócz niedziel) przede mną idzie po świeze bułeczki i robi mi śnadanko i kanapki do pracy...

za to ja mu robie obiad (lub moja mama ;) )

ostatnio stara sie byc kochany, ale ja jestem wredna i tego nie doceniam.

ja w ciazy a maz ma smaki i tyje....na szczescie po nim tego nie widac ;).....przy ok 186-8 wazy juz 89 kg....tatusieje ;D ;D ;D

mój misio raczej nie okazuje wiekszych uczuc brzusiowi
czasem pogłaska
a wczoraj w nocy tak mnie tulił, tak mówił do brzusia ładnie
nie pozanawałam go
staje sie coraz czulszy przez nasze amleństwo ;)

reklama
Do góry