• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasza uroda po porodzie

Jak myślicie są jakieś przeciwwskazania do korzystania z solarium przy karmieniu piersią?? Mleko się przecież nie zważy :-D
I bylas na solarium? Ja wprawdzie nigdy jakos nie korzystalam z solarium, tylko przed weselami w zimie i dawno temu przed studniowka. Zawsze wystarczala mi letnia opalenizna. W tym roku letnie slonce mnie ominelo i wydaje mi sie, ze strasze bladoscia i cieniami pod oczami :/ Wiec moze przydaloby sie zafundowac sobie pare kilkuminutowych sesji w solarium?

reklama
I bylas na solarium? Ja wprawdzie nigdy jakos nie korzystalam z solarium, tylko przed weselami w zimie i dawno temu przed studniowka. Zawsze wystarczala mi letnia opalenizna. W tym roku letnie slonce mnie ominelo i wydaje mi sie, ze strasze bladoscia i cieniami pod oczami :/ Wiec moze przydaloby sie zafundowac sobie pare kilkuminutowych sesji w solarium?

Jeszcze nie byłam, jakoś do tej pory mi nie po drodze :-)

a dlaczego Cię letnie słońce ominęło? ja na spacerach na czekolade sie opaliłam? nie chcodziłaś z Emilką na spacer?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry