Impresja Wiosenna
Lipcowe mamy'09
sylwia, widzę, że nie jestem sama, zaobserwowałam u siebie dokładnie to samo, więc chyba jest ok ;-):-)MamusiaM a wiesz, że ja też mam jakieś dziwne wrażanie, że mam mniejszy brzuszekWyskoczył mi bardzo szybko w porównaniu do poprzedniej ciąży i spodziewałam się, że dalej będzie rósł w tak ekspresowym tempie a tu klops
![]()
Najgozej ze w pracy dosc ciasne korytarze mami juz widze swoj szeroki tylek probujacy przepchac sie do archiwum
ani przodem ani bokiem
![]()
Veritaserum świetnie to napisałaś

Kaśka, widzę, że mierzysz się bardzo precyzyjnie, ja też powinnam, ale nie chcę się stresować.To i ja sie dołączę do statystyki. 14 tydzień i 1 dni., pierwszy dzień 4-go miesiąca!!!! Ja mam dużą rożnice między brzuszkiem rano a wieczorem, rano jest 75 cm ( czyli 5 na plusie) a teraz mam 80 cm. Niepokojące jest to, że w pierszej ciąży mialam w 9-tym m-cu 84 cm..... To teraz 100 murowana... W biodrach mam 98 cm, czyli też już jakieś 4-5 na plusie. Dużo
. Waga nie jest zła bo jakieś +2. Wchodze jeszcze w dwie pary swoich spodni jeansy i sztruksy, ale dziś już sobie założyłam ciążowe ( po Janku
), jakoś wygodniej.