reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga...

reklama
więc i ja się pochwalę :)
start waga:54,5kg przy wzroście 163 cm
13 tydzień 55,5kg
brzuszek już widać delikatnie ale chyba to raczej przez te wzdęcia, wieczorem jest już tak źle,że wyglądam na 5miesiąc ciąży, no i nic nie pomaga: ani espumisan ani herbata z kopru włoskiego a nie jedam nic co mogło by ten stan spotęgować!
może jakieś porady ??

Inka85 mam to samo. Ja startuję z wagą 48kg przy wzroście 163. Narazie jeszcze nie przytyłam i rano brzuch mam raczej płaski, ale wieczorem, to niezła piłeczka. Ale mam problem z zaparciami i myśle ze to przez to. Jak już nic nie pomaga piję syrop Laktulosum.

Sergi, śliczny brzusio, taka piłeczka! no i jak Ci się już kręgosłup ciążowo wygiął :-)

Dziękuję :-) Mój G. stwierdził, że pod kątem zrobione i przekłamane wyszło (fotograf...) no to jeszcze raz wstawiam, tym razem G. robił, z profilu i poprawne :-p

por

sergee super brzusio :)

Ja wrzucam mój..w końcu sie odważyłam, bo do najpiękniejszych nie należy, licze na wyrozumiałość w osądach, bo juz jedno solidne rozciaganie skóry mam za soba, więc musiałam lekko sobie moja sflaczałą skórę podciągnąć żeby zaokrąglenie było widoczne:-D

16 tydzień

Klariss jaka piłeczka fajna!!!! :laugh2: A Ty kochana się nie przejmuj niedoskonalościami, nie ma ludzi idealnych, każda z nas Ci o tym powie ;-) Poza tym, moim zdaniem, najpiękniejsze jest TO CO SIEDZI W BRZUSZKU a nie to, jak sam brzuch wygląda ;-) A taki "z zawartością" jest baaaardzo sexy! :-)

a dziękuje Ci kochana to bardzo miłe :)

a co do słów o zawartości brzuszka i niedoskonałościach u wiekszości z nas to mądrze prawisz !!! polać jej wina !!! :-D;-)

reklama
Do góry