reklama

Phelania
Mama 2 urwisów :P
Kuleczka mi sie zrobila jak szalona hahaha
 Tylko zaczynam talie tracic:-) ale dzieki dziewczynki za mile słowka

Tylko zaczynam talie tracic:-) ale dzieki dziewczynki za mile słowka
no piękne brzuszki dziewczyny, ja tam się poki co nei chwale;p, brzuch to widac ale raczej moj, pozostałość z przed mojejjjjj dużo większej wagi niż obecna, no i po ciąży. Ha dziwne bo po Kamilu udalo mi sie stracić wszystko z nawiązką a ten cholerny brzuch został. Na wagę po tym obzarstwie weekendowym nie wchodze, ale w srode to sie pochwale moim przyrostem buhaha
.

Ale dziewczyny slicznie wygladacie:-) tez bym musiala wreszcie jakas fote zrobic. Na ostatniej wizycie u lekarza tez mialam 2 kg mniej, za tydzien sie dowiem jak moja waga znow wyglada. W domu nie mam, bo jak to moj maz stwierdzial " nie chce mi sie potem ja po podworku zbierac jak ja przez okno wyciepniesz"

Ale brzusio tez juz sie dosc pokazuje:-)

Ale brzusio tez juz sie dosc pokazuje:-)
Tak jak obiecałam Serg:-) wrzucam 2 fotki z 13 tygodnia:-)Zobacz załącznik 360529Zobacz załącznik 360530
Ale sliczny malutki brzusio...kurde ja taki to mialam w 5 tygodniu hehehheh
teraz waga 74:/
Ja po dzisiejszej wizycie  hm... + 1,2 kg więc luzik jak na razie  a w sumie odkąd wiem o ciąży( to był 4 t.c.) to łącznie 1,6 na plusie.. całkiem nieźle porównując do pierwszej..  czyli jakby nie patrzeć to i tak 74,4 buuu ale damy radę

malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
a ja od początku ciąży schudłam aż 4 kilo i teraz waga stoi w miejscu 72kg i tak tego dużo
P

żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Ja na początku ciąży schudłam 2.5 kg a wczoraj się ważyłam i przytyłam 1 kg. Każdy mi powtarza że z mało przytyłam i że powinnam więcej jeść słyszę opinie musisz jeść za dwoje, a mi się wydaje że nie powinnam bardzo dużo jeść z tego co jem dziecko się odżywia ja wolę jeść częściej a w mniejszych ilościach. Bo gdybym jadła za dwoje a i tak jestem przy kości to po ciąży będę wyglądać jak sumo.

reklama

kota-behemota
Q & H team
dziewczyny, mój brzuszek aktualnie, zdjęcie z dzisiaj, kurcze waga mi poszła 1 kg w dół i się martwię. może to ma związek z tym, że więcej się ruszam,  niż w pierwszym trymestrze, mam mniejszy apetyt i staram się nie objadać tak, jak na początku. oczywiście nie odchudzam sie, głodna też nie chodzę, ale chyba niedobrze, że tracę na wadze.....