M
miloku
Gość
Sluchaj przydaloby sie . pewnie nic nie bedzie mowil, a mni ebedzie ciekawosc zjadala, co tam sie dzialo.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tymczasem gratulacje wszystkim które juz wiedzą co maja ale wiecie że na koniec mogą być niespodzianki? Bratowej męża lekarze pomylili się przy drugiej i trzeciej ciąży. Przy drugiej miał być chłopak jak jej powiedzieli że urodziła dziewczynkę to długo płakała ze szczęścia, a przy trzeciej ciąży miała być dziewczynka a urodził się chłopak. Zobaczymy w marcu jak to u nas będzie!!
:-) :-)
No to jestem po wizycie![]()
Dzidzia zdrowa, ma serduszko, nereczki, żołądek, pęcherz itp. Ale tak się ułożyła, że nie mogliśmy podejrzeć wszystkiego. Młode od początku ma charakterek i jest uparte![]()
Leżało sobie tyłem do nas i pooglądaliśmy sobie jego pupę ;-) , więc nawet płci nie mogliśmy sprawdzić, a szkoda, bo tak się nastawiłam, że się dzisiaj dowiem. Także dla nas maluszek nadal pozostaje wielką tajemnicą i nadal nie wiemy kogo noszę w brzuszku :-)
Najważniejsze, że szkrabik zdrowy![]()
Wiesz, mam wrażenie, że u mnie będzie to samo i nie podpatrzymy płci ;-)

a kiedy kolejne "podglądanie" ? :-)
Najważniejsze, że szkrabik zdrowy![]()
Wiesz, mam wrażenie, że u mnie będzie to samo i nie podpatrzymy płci ;-)
ja tez mam wrazenie, ze u mnie bedzie to samo:-)moze dlatego, ze to ostatnie usg jakie mi przysluguje i potem nie bede miala jak sie dowiedziec
ale oczywiscie najwazniejsze, zeby zdrowe bylo:-)