Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny, wpadlam na moment z sierpniowek - sliiiiiczne brzusie!!!!!!! My juz z mezem nie mozemy sie doczekac az tez moj bedzie taki duzy, chociaz i teraz do malutkich nie nalezy ;D
Hej Agata - to ja dołoże swoje komplementa super wyglądasz - i jeszcze kojarzy mi się z jakąś reklamą "prawdziwie polskie!!" a męża zasługa -hihi- to taka że ten fajowy brzuszek masz
Ja dorzucam swoje brzuszki - jestem coraz bardziej przerażona jak patrzę w lustro i jedyne co mi przychodzi do głowy to to, ze jestem wielka
Karolek w domu i Karolek nad morzem (tradycyjny u nas rodzinny wielkanocny wypad)
Agatatje śliczne zdjęcie i tez mi sie z taką prawdziwą Polską kojarzy pewnie przez twoje magiczne korale Baśka ale wychodowałaś fajną piłeczke. A tej odległości od morza to tobie i Oli strasznie zazdroszcze. Uwielbiam morze i najchętniej bym zamieszkała w jakiejś zapadłej nadmorskiej wiosce. ;D ;D ;D ;D