reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Wrześniowy katar minął i obyło się bez lekarza. Niestety Madzia znów chora- coś w szkole podłapała i niestety dziś miałam wizytę u lekarza bo oboje zagorączkowali. Oba moje chorowitki na antybiotykach ale wcale po nich nie widać że chorzy bo rozrabiają jeszcze więcej niż normalnie:-DA Mati na dodatek ząbkuje o czym nie miałam pojęcia bo nie było objawów typu marudzenie a to 4 wyszły:szok:

Mateuszku - :szok:wow wow wow 4 zęby naraz..niezły jesteś:tak:-dzielny chłopiec!

u nas ida tez hurtem..ale poki co przebił sie jeden:confused2:

I my życzymy zdrówka wszystkim dzieciaczkom i cioteczkom! Mnie okropnie boli gardło i tylko pozostaje mi mieć nadzieję, że nie zarażę Marcinka żadnym cholerstwem....

U nas zwykle jak choruję ja czy mąż to na dzieci nie przechodzi bo tak mówią ze na domowe zarazki i choróbska dzieci się uodparniają a najgorzej jest jak są w większych skupiskach typu przedszkole czy szkoła:tak:Asiu zdróweczka dla Ciebie i oby Ci szybko minęło i nie przeszło na innych domowników:tak:

A ja mam dołka bo Kuba złapał mononukleozę. Nie wiem co jest ale na 100% jestem pewna że ma jakiś magnes na wszystkie wirusy jakie lataja w okolicy :sick: Mam tylko nadzieję że chociaż ptasia grypa go ominie tfu tfu

reklama
Chorobę pocałunków?:szok: A tak poważnie to Sumka przesyłamy moc uścisków i buziaków dla Kubusia żeby szybko mu przeszło i nigdy nie powróciło:-)

Do góry