Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja też mam 2 smoki jeden nuk taki przezroczysty a drugi canpol taki cielisty o jakim pisała Kasia ale i tak żadnego Oliwka nie chcefusik pisze:Dziewczyny a macie jakiś sposób aby dziecko zechciało wziąść do buzi smoczka?
Mój mały ostatnio przy zasypianiu musi przez około 1-2 min trzymać w buzi mojego cycka...i zaraz go potem wypuszcza. Uniemożliwia to usypianie go przez męża i jednocześnie boję się że się za bardzo przyzwyczai do zasypiania z moim zmiętolonym sutkiem. Jak wkładam mu smoczka do buzi od razu ma odruch wymiotny. Mam smoczek Aventu uspokajający od 0-3. A jakich wy smoczków używacie?
a karmisz piersią czy butlą bo jeśli piersią to nie ma powodu do obaw mi pediatra powiedziała że zarówno 5 dziennie jak i raz w tygodniu jest normą i nie trzeba się martwić a tym bardziej żę opisujesz że konsystencja ok i chyba sie nie męczy przez te dniAgaciulka28 pisze:Dziewczyny, ja już nie wiem, moja niunia już 5 dzień nie zrobiła kupki, pije bardzo dużo, uwielbia herbatke ułatwiajaca trawienie i rumiankową, pruka sobie normalnie i sie nie pręży. Nie wiem czy to normalne, ostatnio też nie robiła kilka dni a potem sama zaczęła stękać i obsrała się, aż jej z tyłu wyszła kupa i musiałyśmy ją kąpać, kupka koloru żółtego, taka gęsta musztarda.
W czwartek ide na kolejne szczepienie, już mi Oliwki szkoda, zapytam o maść znieczulajacą miejscowo na następny raz (czytałam o takiej w gazecie). A może znacie jakiś środek którym sie smaruje troszke wcześniej?? Powiedzcie to kupie w aptece![]()
my również życzymy szybkiego powrotu do zdrowiasumka pisze:Aska outada jesteśmy z wami i trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia Eliaszka
jak Oliwka miała 4 tyg to wydawało mi sie że ma biegunkę wiec poszłam do lekarza tam się okazało że ma przedłużoną żółtaczkę i trafiłyśmy do szpitala byliśmy tam pare dni i robili różne badania między innymi moczu i wyszło że zapalenie cewki moczowej i miała dostawać właśnie takie zastrzyki p[rzez 7dni ale z krwi wyszło że żółtaczka się zmniejsza więc pani doktor stwierdziła że to wyklucza infekcję, ale ponieważ to maleńkie dziecko trzeba podjąć to leczenie chyba że zrobić jeszcze można badanie moczu przez cewnik(ale w ostateczności) decyzję pozostawiła mi, długo się zastanawiałam bo sama miałam cewnik po porodzie i mnie to bolało ale w końcu się zgodziłamsumka pisze:ell trzymamy kciuki również za Otylkę. A jak poznałyście że z maluchami coś jest nie tak. Tzn skąd wiedziałyście że trzeba zrobić badanie moczu? :![]()