patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mierzylam jeszcze kilka razy (zawsze w pupci) i za kazdym razem wychodzilo tak samo 37,5...wiec chyba wszystko oki ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może jestb podziębiona Oliwka też ostatnio robiła śluzowe kupki i dostała syropekmamusia pisze:Dziewczyny moja mała zrobiła wczoraj wieczorem mega kupę ze śluzem???Pierwszy raz ze śluzem więc jestem zdziwiona co to może oznaczać???![]()
mi pediatra kazała kupic na wszelki wypadek czopki od gorączki i przy takiej temp powiedziała zeby samemu podawać a powyzej 38* zawsze do lekarza trzebapatrycja24berlin pisze:A powiedzcie czy to normalne ze Noemi robi co 2-3 dni kupke ale jak zrobi to porobi sie po sama szyje... ??? wogole gdzie jej sie to miesci... )???
I teraz jeszcze jedno ...Noemi po przebudzeniu dzis rano byla taka cieplutka wiec zmierzylam jej goraczke i termometr(elektroniczny) wskazal 37,5 czy to juz zle?? powinnam isc do lekarza czy jeszcze pomierzyc jej przez caly dzien...?
aha i pokaszluje mi od czasu do czasu![]()
![]()
![]()
Dziewczyny jak rozpoznajecie śluz w kupce? Mi się zawartość w pieluszce zlewa w jedną całość?mamusia pisze:Dziewczyny moja mała zrobiła wczoraj wieczorem mega kupę ze śluzem???Pierwszy raz ze śluzem więc jestem zdziwiona co to może oznaczać???![]()
beata8422 pisze:czy to normalne że nagle przestała robić kupki?robiła kilka dziennie a już od 5 dni ani jednej nawet małej kropeczki