Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiadomo że dziecko przyzwyczajone do cycusie które pije dość długo będzie wolało cycusia .Wydaje mi się że Martyna by szybciej chwyciła tę butlę jakbym przestała ją karmić .Jeszcze będę próbowała może inne mleko teraz mam NAN może spróbuje z bebikiem chociaż to wszystko chyba na jedne kopyto ale nigdy nie próbowałam bebika NAN na mój gust niczego sobie.Narazie będę ją karmić i próbować dalej wolałabym żeby chwyciła butle i tak stopniowo odchodzić od piersi.Chyba się powtarzam........Dodam że MARTYNA kaszkę mleczno ryżową z malinami je z łyżeczki i jej smakuje.A może by tak dodać do mleka trochę kaszki ryżowej z malinami muszę spróbować.
Hej Klamka, wg mnie ryż raczej mało podejrzany, ale kto wie....a nie ma opcji że to coś innego? (jak ryż - to na wszystko by miała - i kaszki ryżowe i kleik ryżowy i wszelkie zupki z dodatkiem ryżu)