Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)
No takie jakby kuleczki zaraz pod otoczka sutka. no i teraz nie wiem czy sie martwic i wybrac do lekarza czy to normalne? nie karmie piersia juz od 5 miesiecy wiec to nie moje hormony. moglybyscie obmacac swoje corcie zeby sprawdzic czy maja normalne plaskie sutki czy tez jakis zgrubienia? mam mala zagwozdke i zapytam tutaj bo najszybciej sie dowiem. jakos ze dwa dni temu wyczulam u mojej niuni w jej piersiach, brodawkach, sutkach czy jak to tam nazwac u dziecka takie zgrubienia. ja takie cos dostalam jak zaczelam dojrzewacNo takie jakby kuleczki zaraz pod otoczka sutka. no i teraz nie wiem czy sie martwic i wybrac do lekarza czy to normalne? nie karmie piersia juz od 5 miesiecy wiec to nie moje hormony. moglybyscie obmacac swoje corcie zeby sprawdzic czy maja normalne plaskie sutki czy tez jakis zgrubienia?
nie powiem, zaczelam sie martwic ...