Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny nie ma sprawy, wszystkie się pomieścimy na plażyI te kobietki ze śląska i wielkopolski też zapraszamy z Maluchami, kazda para rąk się przyda do budowy, bo to będzie ogromnyyyyyyy zamek
![]()
he, he wiekszy niż w MALLBORCU !!!
. Masakra! Ale cóż? Mąż jest strażakiem i tu dostał przydział służbowy. I co było robić? Zebralismy klamoty i przyjechaliśmy do Grajewa. Okolice są fajne i to jedyna pociecha - 40 do Augustowa, 25 do Ełku, kilka mniejszych jezior w okolicy. Mieszkalismy 6 lat w Wawie, więc ciężko było się przyzwyczaić do wiochy. Pozdrawiam! Nad jeJa się tu jeszcze nie wpisałam:-)
Pochodzę ze Starachowic w świętokrzyskiem, mąz pochodzi z Białej Podlaskiej, a mieszkamy w Grajewie niedaleko Ełku.Straszliwa, straszliwa dziura, której ni elubie. Basenu nie ma, w ogóle niczego nie ma. Masakra! Ale cóż? Mąż jest strażakiem i tu dostał przydział służbowy. I co było robić? Zebralismy klamoty i przyjechaliśmy do Grajewa. Okolice są fajne i to jedyna pociecha - 40 do Augustowa, 25 do Ełku, kilka mniejszych jezior w okolicy. Mieszkalismy 6 lat w Wawie, więc ciężko było się przyzwyczaić do wiochy. Pozdrawiam! Nad je
, mój mąz bardzo tęskni za swoimi rodzinnymi stronami. Mnie też się Biała podoba.Takie miasto nie za duże, nie za małe- wsamorazowe:-)