• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze Obawy

Nie jest tak źle (w każdym razie tak myślę, skoro antybiotyku nie dostałam), tylko głos jest akurat narzędziem mojej pracy i nie mogę sobie pozwolić na zaniedbanie.
Myślę, że tydzień odpoczynku dobrze mi zrobi, ale w tym tygodniu będę miała w domu siostrę mojego M i popołudniami Junior przyprowadza do nas kuzyna. Mam nadzieję, że nie zwariuję :-D

reklama
Jolu az mi cię szkoda...:( trzym aj sie cieplutko, na twoim miejscu poszłabym za rada lekarza i poszła na zwolnienie, takie czeste infekcje jak u ciebie na pewno nie sa dobre dla brzuchaczy:)

a ja nie wstalam na glukoze, tak z premedytacja nie wstalam, normalnie jakies zaniki osobowosci mojej mi sie wdaja... ehh no teraz czekam do poniedziałku:D glupio zrobilam ze jie poszlam- wiem...

Sorga jak w poniedziałek nie pomaszerujesz na badanie, to do ciebie przyjadę i przetrzepię skórę ;-)
Naprawdę to nic strasznego, a dla Eryka ważne!!!
W poniedziałek czekam na relację z badania :tak:

Sorga budujemy w Tobie motywację zewnętrzną do poniedziałkowego słodzenia - najskuteczniejszym wg wielu (np. naszych władz) sposobem ;-) czyli kijem! :-D

Sorga KOCHANA lec na to glupawe badanko, bo jakby co to niebespieczne jest i trzeba zdiagnozowac jak najszybciej. Baaa. ale mowie ci ze tez moze sie tak stac, ze bdaanie bedzie idealo i wtedy nie bedziesz musiala sie tym zamartwiac dluzej. Jak u mnie sie okazalo, ze wsio oki to z premedytacja cala tabliczke czekolady wchlonelam!!!! :zawstydzona/y: Ale jak smakowala hehehe

ale wy kochane jestescie, do lez potraficie mnie rozbawic:DD pojde , pojde bo az Kot mi kupil lody bita smietane i bakalie na "pobadanie" i ja na to caly weekend musze patrzec :laugh2:

Sorga spowodowałaś u mnie ślinotok :zawstydzona/y:
A nagorsze jest to że moje chłopy pojechały do teściowej i zostawiły w zamrażarce lody :-p i strasznie mnie kuszą, ale jak zjem to pewnie mój M mi skóre przetrzepie :laugh2:

No właśnie na zdrowie nie bardzo bo gardełko chore :zawstydzona/y:
Ale zostawił mnie samą w domu i nic dobrego ze sklepu nie przywiózł :-D więc jakby co to mam jakąś wymówkę :laugh2:

reklama
Ślinotok mam... Wyciągam śliniaki Piotrusia ;-)
Jak ja bym zjadła lody z bitą śmietaną :tak: i czekoladę :tak: i duuużo słodkiego :tak:
Tylko ta zgaga czająca się 5 min po słodkim :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry