Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczyny,
dzis zroblam powtorke z rozrywki jesli chodzi o glukoze. Tzn. 75 ml odczekac 2 godz. No i wyszlo idealo. Wiec jakis dziwny ten moj pierwszy wynik (178 ??). No coz,,, dobre sie skonczylo! Ciese sie niezmiernie.
Współczuję, ale to chyba przez tą nieszczęsną zimo-wiosnę tyle bakterii grasuje w powietrzu. Ja ostatnio chorowałam tak poważnie na grypę jakieś 15 lat temu, a jak mnie dopadło miesiąc temu, to przez 2 tyg. nie wiedziałam jak się nazywam . A my jeszcze nie możemy brać praktycznie żadnych leków i ból...
Pamiętam, że moja Teściowa na ból gardła kazała mi przykładać na noc watę skropioną olejkiem rycynowym (dość obficie). Wypróbowałam - pomogło po jednej nocy i nawet kaszel się mocno zmniejszył. Mojej córci też pomaga. Spróbuj.
Byłam u lekarza tragedii nie ma ale ustaliliśmy, że zostanę tydzień w domku;-)
Ale jak lekarz usłyszał ile razy byłam już przeziębiona, to zasugerował żebym zastanowiła się nad zwolnieniem, bo ineczej to mogę ciągle coś od moich dzieci łapać :-(
Zobaczymy, może jak odchoruję ten tydzień to przejdzie na dobre