reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze sprawy...

Marta-takie nam sie podoba z szufladą pod spodem a do tego dokupie moskitiere i pościel i osłonke na szczebelki w zestawie za 150 zł materac tez musimy kupić a wy jakie kupujecie? Ciekawe jak Anisiaj dzisiaj w pracy idzie mam nadzieje że dobrze

reklama
6 mamo no mam straszna ochote na ta salatke a glodna jestem ze bym ja w minute zjadla haha no ale nie dam mu satysfakcji. teraz siedzi i piwo pije pan i wladaca.
marta ja jestem straszny uparciuch jak cos sobie wbije do glowy to ohoho.
wiolka identyczne lozeczko kupujemy i tez chce moskitiere hihi :)

jestem i ja zakupy zrobiłam, obiad już wydalam więc teraz się chwalę moimi zdobyczami za całe 25zł 2012-05-14 16.43.57.jpg

tylko mi jeszcze kuchnia została do posprzątania i biorę się za prasowanie :eek:

jeśli chodzi o materac to ja jestem zalamana dzis rozebrałam ten który mieliśmy u Igora, w sumie brudny nie była ale ja sobie ubzdurałam ,z emusze go wyprac, wiec rozłożyłam go na części pierwsze :szok: i z jedej strony on ma ten wkład gryczany który jest wszyty w ten biały pokrowiec no i ja to mądra głowa wrzuciłam do brodzika i zaczełam prać ręcznie, masakra woda zrobila sie brązowa od tej gryki i teraz nie moge tego wyplukać bo w tą grykę wszedł płyn, więc chyba nie pozostaje mi nic innego jak kupić nowy i chyba kupie taki z ikei VYSSA SNOSA Materac do łóżka dla dziecka - IKEA najzwyklejszy bo i tak mam zamiar jak najszybciej mlodego przenieść do pokoju Igora na łóżko pietrowe takie z obramowaniem, także na 1,5 roku nie bede wydawać niewiadomo ile kasy na materace bo poźniej niestety ale materace cięzko sprzedac z wiadmoych względów:happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jakie słodkie ubranka...:tak:
Jesli mogę coś doradzić to spodenki są niepraktyczne.Guma jest niewygodna...Szczególnie dopóki jest pępuszek.Zresztą przecież masz doświadczenie.
Anaber gryki nie można moczyć bo się niszczy.
Co do tego materaca to ja nie miałam ale dziewczyny mówiły że te piankowe się nie sprawdzają.

Ja dzisiaj tez kupiłam kilka rzeczy na allegro i bawię się w sprzedaż na allegro.;-)

Bobo może przebacz mu,co?

Ostatnia edycja:
gosiulek takiego mam nerwa na niego ze poki co foch bedzie . ja siedze na lozku z kompem on na fotelu z kompem i ani slowa do siebie nie mowimy.

Anaber-ubranka cudne ja u nas kupie w dziecięcym sklepie za 60zł materac z wkładem kokosowo-gryczanym moim zdaniem jak sie spodenki założy na body to też jest i nie drażni pepuszka Bobo-sałatke nawet jak zjesz to dla maleństwa nie tylko dla siebie to będziemy mieć takie same ja moskitiere z kompletem pościeli chce kupić w kolorze kawy z mlekiem albo beżu jakimś uniwersalnym:tak:

gosiulek ja u Igorka używąłam takich spodenek i byłam zadowolona i uwielbiałam jeszcze rajstopki także to zalezy co komu przypadnie do gustu, a pepuszek Igorkowi odpadl jużna 6 dobę więc długo czekać nie musiałam, więc tego nie odczułam, poza tym ta gumeczka jest tak delikatna ze raczej nie ma możliwości aby uciskała. jedemu podpasuje a drugiemu nie :happy: a to łup z zeszłego tygodnia 2012-05-14 18.00.01.jpg tylko ten łup kosztował tyle co dzisiaj dwa komplety z czapeczką :zawstydzona/y: ale tak strasznie mi sie podobaly więc sie skusiłam, co do materacu to jeszcze zobaczę moze kupie drugi taki gryczano kokosowy bo ten to chyba sie nie nada już, ale jescze sie wstrzymam zobaczę jak wyschnie jaki to bedzie zapach :happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hejka, ja się zdrzemnęłam po obiadku

anaber ja też kupiłam dzisiaj skarpetki, aż 8 par :rofl2: w mothercare była przecena -50%
możesz mi napisać kochana jaką miałaś hemoglobinę i hematokryt, że zostało Ci przepisane żelazo???? ja mam wyniki z rana i hematokryt i hemoglobina poniżej normy - zastanawiam się czy to już anemia - wizytę mam w środę...
anaber a te skarpetusie to w pepco ???

bobo i co z tym lekarzem???? nie zdecydowałaś się ????
uparciuchu jeden , co to za sałatka, jak owocowa, to ja bym wybaczyła :-) hehehehe

wiolka łóżeczko śliczne - bardzo popularne, wiele osób je ma i jest w wielu sklepach, ale naprawdę śliczne :)

marta a czy Ty masz podane wyniki w normach dla ciężarnych, czy dla "normalnych ludzi" ??? bo jak mieścisz się w normach dla normalnych ludzi to szczęściara jesteś :)

Ostatnia edycja:
Do góry