Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mysia jaka wize wykupowalas dla malego??? w turcji??? jeszcze tydzien i zaczynam panikowac i do tego ta ospa wietrzna lazi mi po glowie jak pisalam na innym watku![]()
W hotelu też mało papierolgii, wypełniasz tylko jeden druk, gdzie podajesz wasze dane i nr paszportów, plus od kiedy do kiedy jesteście i finito
Nad morzem chodziła na początku w zwykłym pampku, a potem bez niczego lub strój kąpielowy:-) Do basenu jej nakładałam wodnego hugissa, ale potem miała tak pupkę odparzoną, że dwa dni nie kąpała sie wcale, a potem było znów wietrzenie:-)Gdybym drugi raz jechała zabrałabym jedną paczkę
A tak w ogóle przy basenie była informacja, ze dzieci maja mieć po prostu kąpielówki lub stroje, pampki wcale nie były wymagane, no ale wiadomo, w pieluszce zawsze to higienicznie

nic sie nie martw.
tak więc spoko. Miałam wodę w termosie, cały sok, drugi przelany do niekapka, kaszkę i mleko. Dodatkowo chlebek chrupki, talarki, paluszki itp i itd, nic nie budziło ich zastrzeżeń.
, tak więc głodny nie będzie chodził. Wiki zajadała się te ich pizzą, naleśnikami, oczywiście frytkami(w śladowych ilościach) i bułeczkami ze słonecznikiem. Słoiczków nie znosi, więc nie brałam.