justynka1
Mamusia Antoniusia
hehe no to wysyp antośków będzie![]()
wczoraj zjadłam pół słoika musztardy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe no to wysyp antośków będzie![]()
wczoraj zjadłam pół słoika musztardy![]()
ironia, mi do ciebie to syn pasujea zebrra- nawet nie wiedziałam, ze masz podejrzenie dziewczynki a właśnie córkę u ciebie widzę. Ale wiecie- nie ufajcie mojej intuicji... Myślałam, że u mnie będzie dziewczynka
![]()
Dziewczyny, właśnie wróciłam
Maluch rośnie jak szalony- ma już 10 cm i termin porodu znów się przyspieszył ostatnio był 01.06- w dzień dziecka, dziś usg pokazało dzień matki 26.05Ale bym miała prezent! Najcudowniejszy! Mamy filmik- 5 minut z życia naszego Malucha!!
Wg lekarza wszystko ok, dzidzia b. aktywna, szyjka ładnie trzyma.
No i informacja jeszcze do potwierdzenia na następnej wizycie, ale raczej mamy SYNKA))) Trochę się zdziwiliśmy, bo coś przeczuwaliśmy dziewuszkę a tu taka niespodzianka- Synuś
Teraz tylko nie wiemy czy Mieszko czy jednak Antoś
![]()
a ja dzisiaj zamówiłam sajgonki z chińskiej restauracji i ugotuje ryżyk do tego,sosikami poleję,mniama dziś na drugie zjem sobie albo znów kiełbaske z musztardą albo małatortille z kurczakiem ananasowym ze wczoraj![]()