reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Taaadam (gorzej, jak coś znowu schrzaniłam);-)

andrzelika ja chyba w ramach podziękowania będę Ci musiała u mnie w Jaworznie jakiś pomnik postawić ;-)
Dziękuję za cierpliwość :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No tak, myślę, że wszystko się zgadza, resztę zweryfikują na pewno kolejne badania :tak:

Jeszcze trochę z Wami na forum , a stary haker ze mnie będzie :cool2:

Nom :) ja też miałam problem z tym suwaczkiem nie wiedziałam na jaką strone wejśc i wogóle nawet jak dziewczyny pytały,gdzie mam suwaczek to ja myślałam o co chodzi co to jest hahaha :) także nikt odrazu wszechwiedzący nie jest...

nio tak:) Ale widzę, że wśród mam listopadowych 2011, ja byłam "szczególnie uzdolniona" ;-)

No, ale już teraz wiem co i jak, więc mogę być dumna i blada :-D

onanana a jak sobie wyliczyłaś że jesteś w 10 tyg 2 d jeśli termin masz na 15? Gin ci tak powiedział czy sama obliczyłaś bo to duża rozbieżność jest i raczej niemożliwe, ja mam dzisiaj 10tydz 4dzień i termin mam na 1 listopada więc sama widzisz.

Dziewczyny a macie już takie przezwyczajene powoli, że głaszczecie brzuszek??? Ja jestem ciekawa od kiedy dziecko to wyczuwa może wy wiecie, ja jakoś tak mam, że się głaszcze z myślą, że jak jestem zła to uspokajam siebie i fasolke ciekawe czy coś w tym jest.
jeszcze nie głaszcze , kiedyś słyszałam (nie wiem ile w tym prawdy) że nie powinno się w pierwszych miesiącach głaskać brzuszka bo można skurcze wywołać :szok: , możliwe że to nie prawda ale mimo wszystko wolę poczekać ;-)
Taaadam (gorzej, jak coś znowu schrzaniłam);-)
śliczny suwaczek :tak:

leika odpoczywaj dużo albo przynajmniej się staraj ,trzymam kciuki :-)

reklama
kasiente witaj:)
Gin mi powiedział, że to koniec 10 tygodnia, a dziś zaczęłam 11, a termin na 6 listopad, coś się nie zgadza.... :/

Gola często lekarz podaje wiek dzidziusia, wychodzący z pomiarów usg, może być od troszkę inny od papierowego tj. liczonego od pierwszego dnia ostatniej miesiączki.

Dziewczynki z własnego doświadczenia teraz....z tym głaskaniem nie należy przesadzać, po czynność skurczową aktywuje.

Do góry