I
inna_a
Gość
margana- leż i wypoczywaj jeszcze chociaż 3 miesiące niech twój maluszek grzecznie siedzi będzie dobrze, ja też musiałam leżeć na początku ciąży 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciuki żeby leki wystarczyłyDzięki wielkie dziewczyny za wsparcie! Póki co to mi strasznie smutno i wściekła jestem. Mam nadzieję, ze leki wystarczą.
jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze! Nie martw sie na zapas i sie nie denerwuj.Dzięki wielkie dziewczyny za wsparcie! Póki co to mi strasznie smutno i wściekła jestem. Mam nadzieję, ze leki wystarczą.
Ja pierwszą miałam o 1pkt za dużą ale przed badaniem jakieś 3 tyg jadła straszne ilości słodkości kanapki tylko z nutellą a do tego popijałam wszystko litrami fanty... odstawiłam nutellę i słodzone napoje gazowane i niznacznie ograniczyłam słodkości i powtórzyłam badanie z większym obciązeniem i wyglada to lepiej.Margana nie możesz się zamartwiać bo zamartwiasz i dzidziusia. Wierzę że maleństwo będzie w pełni zdrowe i rozwinięte. Zobaczysz :-*
Ja na 9.08 mam kolejną wizytę, i pierwsze badanie - glukozę, zobaczymy