reklama

nasze zakupy

reklama
Meliska płaszczyk super
Anastazja ja też niedługo zamawiam wózek i nie uważam, że to jakoś bardzo wcześnie, a jak dziecko się urodzi wcześniej to skąd wziąć fotelik?

a ja mam dylemat nad karuzelą teraz rozważam te dwie, widziałam i jedną i druga na żywo, na ceneo o jedej i drugiej są bdb opinie
KARUZELA Wyspa Marzen TINY LOVE GRATISY new 2011 (1860372395) - Aukcje internetowe Allegro czy ta FISHER PRICE Karuzela Karuzelka RAINFOREST +KubuśP (1849472197) - Aukcje internetowe Allegro

Marciaa pokaż to pudełeczko, bo nie jarzę o co koman :P
Melisa płaszczyk pierwsza klasa, tylko troche kosztował :)
ewelina mnie bardziej się podoba ta druga karuzela :)
Dorotka kocyk śliczny - będziecie nim otulać maleństwo w rowerowym koszyczku hihi

Zakupy pełną parą... Mnie trochę postraszyli przedwczesnym porodem, więc leżę i zaciskam nogi, no i z kompletowaniem wyprawki przyspieszamy :)
Dziś M. zakupił wózek, który wcześniej już razem wybraliśmy:
w

Fotelik do tego będzie Maxi Cosi Cabrio, ale w tam gdzie M kupował wózek, były już tylko 3 ostatnie sztuki z wystawy, więc fotelik do tego jeszcze dokupimy. Baza izofix już jest :)

reklama
dziewczyny a ja kupilam skafanderek dla Niny:) wiec jezeli ktoraś byla by chetna na niebieski skafanderek to moge odsprzedac - chodz jak tak czytam o przypadku Anisi to zastanawiam sie czy napewno odsprzedawac:) ale jak któras będzie chcetna to pisać;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry