reklama

nasze zakupy

reklama
Vileyka ja też im zazdroszczę :)

jak zobaczyłam ile Alka nakupowała to się wybrałam do H&M ale nic ciekawego nie było :/ a jak już było to bardzo drogie :/ kupiłam małemu czapeczkę taką malusią jak wyjdzie ze szpitala, 2 pary skarpetusi malusich i spodnie na 62 (bo zawsze można ciutke podwinąć) :)

dziewczyny ja dzis zakupilam cala torbe ciuszkow :) spodnki koszule i do tego bezrekawnik :) bedzie maly elegant hihi i do tego kupilam ten spiworek do spania, rajtuzki, spiochy, dresiki i cool twister do wody :) zebybym nie musiala stac i chlodzic wody :P ( len ze mnie ) a wiec jestesmy zadowoleni z zakupow :)

Ja dzis pierwszy raz poszalałam zakupowo dla Frankiego
Kupiłam wanienkę ze stelażem, dwie butelki medeli, połspiochy, czapeczki, niedrapki, dresik welurkowy , smokusia i pudeleczko, i swietne platikowe pudełko z raczka i w srodku ma sorter powkładam tam kosmetyki:)

A ja Wam pokaze moj nowy nabytek (Tesciowa mi ufundowala- troche kosztowal 470zl). Sama bym nie kupila ;-)
Kolnierz odpinany, cieplutki na zime. Ma szereg guzikow, ktore mozna przesunac i bedzie na ciaze, a potem przeszyc spowrotem na miejsce i jest idealnie dopasowany :-) Podoba sie?

Załączniki

• plaszczyk nowy.jpg
    plaszczyk nowy.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 72
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry