KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
hmm kurcze teraz to sie pewnie nie dokopie :-(ja gdzies zamieszczalam siatke centylowa, ale nie pamietam gdzie ;-)
o dziekuje bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmm kurcze teraz to sie pewnie nie dokopie :-(ja gdzies zamieszczalam siatke centylowa, ale nie pamietam gdzie ;-)
A u mnie po wczorajszej wizycie wszystko dobrze ...
dziewczynki, trzymajcie za mnie kciuki prosze ...
Carmi trzymaj się, napewno wszystko będzie ok zobaczysz
A ja właśnie wróciłam z USG. Filip pozostał i na 100 % pozostanie Filipem bo jak stwierdził pan doktor "ptaszek pięknie stoi aż miło"Moje kochane maleństwo waży coś ponad 2700 g i odpowiada wielkością 36 tygodniowi. A co do wielkości jego główki to wszystko jest ok i prawdopodobnie na poprzednim usg inny lekarz źle wymierzył i jakieś głupoty wyszły.
No i czeka mnie cesarka bo synuś dalej siedzi pupcią w miednicy, a że do najmniejszych nie należy to wątpię by się sam odwrócił, zresztą pan doktor powiedział " no to się będziemy ciąć". A z gorszych wiadaomości to to że małemu coś serducho dziwnie bije. Tzn bije bije zwalnia, itd. Ale może po porodzie wróci do normy.