Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Czarna napisała:
Hehe jeszcze nie. U nas tak szybko to nie idzie. Wsio się wyciszyło po lekach. Czekam na wizytę.
Już po wizycie. Nic nie mówią i aż mnie skręca jak mam lezeć bez sensu. Nawet nie wiem czy znowu będzie ktg. Raczej wieczorem będę cos wiedziała.
 Dobrze ze wsio wyciszylo .Kurcze juz widze CZARNA jak ona lezy Przeciesz ona to najbardziej z nas aktywna a teraz musi lezec w szpitalu
Dobrze ze wsio wyciszylo .Kurcze juz widze CZARNA jak ona lezy Przeciesz ona to najbardziej z nas aktywna a teraz musi lezec w szpitalu  3 mam kciuki To woeczorem znow jakies wiesci beda
3 mam kciuki To woeczorem znow jakies wiesci beda 
 po co ma tam lezec. tylko czy w weekendy wypisy robia?bo jak lezalam w szpitalu jakis czas temu to mnie nie chcieli wypisac.chyba ze tam jakos inaczej jest.
po co ma tam lezec. tylko czy w weekendy wypisy robia?bo jak lezalam w szpitalu jakis czas temu to mnie nie chcieli wypisac.chyba ze tam jakos inaczej jest.