reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Cześć Dziewczyny! My od wczoraj jesteśmy z Maciulkiem w domku.Musielismy polezec troche dłuzej bo Mały dostał żółtaczki i musiał być naświetlany.Własnie przeczytałam wasze słowa otuchy i aż łezki mi sie zakreciły w oczkach.Gratuluje wszystkim Mamusiom.A w załączniku Nasz Skarb Maciuś.

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    67 KB · Wyświetleń: 45
  • 2.jpg
    2.jpg
    97,4 KB · Wyświetleń: 38
Lilunia z Maciusia prawdziwy słodziak :-) Fajnie, ze juz w domku jestescie... Mam nadzieje, ze znajdziesz troche czasu dla ciotek z BB :-)

Ps. zmien suwaczek, bo ten nieaktualny :-)

O 6,40 dostalam sma od MARTYNKI :tak:

"No cioteczki , o 3 bylam w szpitalu .Rafalek urodzil sie dokladnie o 6 ,waga 3,830 ,59 cm.Jestem zmeczona i obolala ,ale szczesliwa :-D"

Ja jej napisalam ze GRATULUJE i ze zazdroszcze heheheh

"Hehe nie ma czego zazdroscic ,zaraz wszystkie bedziecie tulic malenstwa,u mnie nie bylo zadnych oznak i co ?:-Dteraz lezymy i odpoczywamy ,Dajcie znac jak ktoras sie rozpakuje.A Rafalek niby duzy ale i tak malutki.Teraz jeszcze potrzebuje instrukcje obslugi :-D"

MARTYNKA SEDECZNE GRATULACJE

reklama
Do góry