reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Mi jedna noworodkowa tak pomagała w szpitalu, ze az cała brodawke miałam poraniona bo mi za nia ciagneła, bo stwierdziła, ze jest jeszcze nie przystosowana do karmienia... Ale inne pokazywały co i jak i jakos dalismy rade w koncu :-) Chociaz łatwo nie było...

Dziewczyny trzymajcie kciuki!!!
Dziś jest TEN dzień. Za 2 godziny ruszam do kliniki i.... mam nadzieje, że od razu wezmą mnie na stół pod nóż. Nie mogę sie doczekać mojego ukochanego Skarbulka.
:-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D

Nie ukrywam, że sie boję nie tylko znieczulenia bo już 2 razy miałam i wkłucie było piekiełkiem na ziemi.:szok: ale tez tego w jakim stanie będzie Michaś w zwiazku z tą jego nereczką.:-(

Pozostałym w dwupaku zyczę szybkiego rozpakowania a wszystkim mamusiom pociechy z Maluszków i dużo zdrówka:-)

Papatki!!!!!!!!!! Trzymajcie się!!!!!!

reklama
Anula trzymam kciuki:-)

Sms od Dorotki:
"Hej, jestem załamana bo mleka nie mam wiele. Mała jakoś ssie ale głównie z lewej piersi choć prawą też daję.Ona wkurza się strasznie przy tym cycu,po cycu dalej głodna więc sztucznym dokarmiam i tak co 2 godziny bo Ona tyle maksymalnie śpi. Dziś spałam pół godziny. Tak bardzo chciałam i chce karmić swoim ale jej to nie starcza".

Do góry