reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NO to rodzimy...?????????

Informuję wszystkich, że dziś o 3.00 w Szpitalu Bielańskim przyszedł na świat Esiny Piotruś. Mały ma 50 cm i waży 2990 g, poród sn. Esia troszkę zmęczona, ale szczęśliwa.

Esia kazała przekazać pozdrowienia, mówi że tęskni, ale net w nowym mieszkaniu będzie mieć gdzieś za 2-3 tygodnie.

A co do porodów - zauważyłyście że strasznie dużo czerwcówek rodzi w okolicach 3-4 w nocy??? :-D

reklama
Jestem własnie po wizycie u gina i podjął decyzję ze jak do soboty dzidzia sama nie wyjdzie to raniutko mam się zgłaszac do szpitala, w sumie ani mnie to nie cieszy ani nie martwi, poprostu czekania ciąg dalszy :-)
Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamuśki, które już tulą swoje maleńkie kryształki :-) i te które tak jak ja wyczekują na swoje skarby z niecierpliwością :-)

gratulacje dla 0...wszyst0ki0ch0 00ma0m0u02s0 i dzi1d1zi1211sio uw0000!!!!!!!!!!!!!!wiadomosc
63
zaszyfrowana przez mojego synka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!

Esia, Kotek, Dorotka ogromne gratulacje i buzialki powitalne dla waszych maluchów :-):-):-)

Ale się zmówiły nasze dzieciaczki z końcówki listy w jednym czasie do wcześniejszego rodzenia :-D
My dziękujemy za gratki.

reklama
Olla urodziła Amelkę!

Maleńka urodziła się wczoraj osiemnaście minut do północy przez CC po 26 godzinach naturalnego porodu (biedna nasza Olla). Amelka waży 3800 i ma 52 cm (ależ to kawał kobitki!) Olla pisze że dziś jeszcze wraca do domu. Nie ma to jak sprint!

Wielkie gratulacje od Zosi i jej mamy

Do góry