Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z tą kupką 

Wleciał jednak do nocnika.Dopóki była w nim kupa niechciała usiąśc żeby dalej zrobić,musiałam to wyrzucić i przyniesc czystay nocnik.Dopiero usiadłą.
Przygody naszych dzieciaczków są często rozbrajające
A szczególne brawa dla Przemcia za akcję z kupką 

Woła ładnie siku, spuszcza wodę i dostaje nagrodę (ciasteczko, czekoladkę, płatki cynamonowe, a wczoraj dostała mały samochodzik na zakupach
). Oczywiście pierwszego dnia nagroda była zawsze, ale teraz już jak się tylko upomni ;-) Dzięki temu wie, że nie zawsze musi coś za to dostać. Ale wszystkos topniowo. Akurat naszą Córcię "gagoda" (czyt. nagroda
) bardzo mobilizuje. No i jak jest ze mną w domu to cały dzień woła i nei ma żadnych wpadek, natomiast gdy z pracy wraca G. to Oliwia leje jak na zawołanie 
Poprostu masakra. Choc wczoraj było tak tylko przez 5 minut (3 pary majtek). Szkoda mi G. bo ona sie tym bardzo przejmuje a ja nie wiem czemu Oliwia tak robi. Moze chce pokazac swoj zal ze nei ma go w domu w ciagu dnia
Bo zawsze pyta o niego... Czy Wy tez tak macie????