Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szybciutko mi jednak mina zrzedła jak weszłam na werandę i zobaczyłam przeszło 10 choineczek porozstawianych na parapecie i szafce na buty!!!
A mój mąż mówi-no co???Przecież tu nie zmarzną!Uhhhhh!!!!!
;-)
A poszło o...tesciową
znowu przeze mnie rano płakała,bo dziadek jej powiedział,że się wyprowadzamy! Wczoraj rozmawiałam z ciotka Darka,że za jakis czas pójdziemy na swoje,jak Darekowi przedłużą umowę o pracę,a dziadek przygłuchy źle usłyszał i powtórzył głupoty że my juz chcemy sie wynieść no i teściówka się wystraszyła chyba,że synus z domku chce wylecieć
rano schodze na dół do kuchni a ona ryczy,pytam o co chodzi,a ona że porozmawiamy jak Darek wróci z pracy ale oczywiście rozmawiała tylko z nim chociaz ta sprawa mnie dotyczyła i tak sie wkurzłam,że powiedziałam co o takim zachowaniu myślę i żeby następnym razem ze mną wyjasniała takie rzeczy a nie słucha głupot jakie jej dziadek przeklepał!
sorki,że tak chaotycznie i na tym wątku ale mi się ulało troche goryczy
MAM DOŚC konfliktów i mieszkania z całą rodzinką męża,przez to cierpi nasz związek....
;-) ale dzięki za tyle miłych słów!
my wogole jesteśmy dobrym małżeństwem i parą ale to ja należę do nerwusów,mój Darek to raczej spokojny człowiek do czasu jak go wkurzę a lbo on mnie;-) wtedy wgryźliwa jestem...niestety powielam zachowania mojej mamy wobec ojca...nie podoba mi sie to a jednak to robię!